Pagini

vineri, 11 septembrie 2015

Credite bancare online simplu de accesat

Multe banci au scos pe piata produse financiare simple si usor de accesat - credite bancare cu pre-aprobare online


Mai toate institutiile financiare au pe platformele online proprii aplicatii ce-ti permit determinarea prin calcul a ratei lunare a aferente unui credit cu o anumita valoare.

Aceste calculatoare de credite iti dau informatii precise despre costurile creditelor, unele tinand cont chiar de veniturile tale lunare, in functie de care se stabileste un anumit grad de indatorare si dobanda.

Avantajul major al unei asemenea aplicatii online este in primul rand comoditatea cu care obtii niste informatii. Clientii nu mai trebuie sa se deplaseze a banca pentru a afla detaliile dorite despre imprumuturi, ci pot accesa online astfel de informatii, in mod simplu si rapid. Faptul ca au la dispozitie mai multe variante de credite ce pot fi obtinute de la banci, de la IFN-uri, sau pot accesa un card de credit sau un overdraft (o descoperire de cont), reprezinta un alt avantaj al acestor aplicatii online.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Daca ai nevoie de un credit urgent, pe care doresti sa-l accesezi cu niste costuri avantajoase, si chiar ai gasit o oferta interesanta. Si totusi, iti vine greu sa te deplaszi pana la banca, te gandesti la intregul proces birocratic care urmeaza inevitabil, la asteptare, la hartii si documente, la toate eforturile pe care trebuie sa le depui pentru a obtine suma de bani dorita.

Ei bine, iata ca se simte un aer proaspat si in aceasta directie, pentru ca si bancile tin pasul cu tehnologia si ofera clientilor servicii online de calitate care-i atrag cu certitudine si-i fac mai putin reticenti la a accesa un credit.

In masura in care sunteti interesati de aceste credite bancare online, puteti sa va informati in prealabil cu privire la dobanda, facand o incursiunie printre ofertele bancilor si comparand efectiv costurile. Aceasta posibilitate va este oferita de majoritatea bancilor, aproape toate avand pe site-ul propriu calculatoare de credite. De asemenea, exista si o serie de site-uri ce ofera calculatoare de credite cu posibilitatea compararii intr-un timp foarte scurt mai multe produse financiare de acelasi tip. Spre exemplu, puteti compara ofertele de credite de consum ori cele de credite imobiliare.

Exista banci ce ofera clientilor posibilitatea de a se informa online, de a calcula ratele online, de a realiza o pre-aprobare a creditului online, si chiar de a contracta un imprumut online. Toate aceste lucruri sunt posibile cu aplicatiile existente pe platformele online ale bancilor.

Iata si cateva exemple edificatoare - comparatii efectuate de cei de la Conso pentru un credit de nevoi personale de 10.000 de lei contractat pe 5 ani in RON:

1. Banca Romaneasca ofera un DAE de 8,48%, cu un cost total de 12.171,5 lei si o prima rata in valoare de 199,5 lei. Pe platforma online Banca Romaneasca - www.banca-romaneasca.ro, gasiti atat un calculator de credite cat si posibilitatea de a aplica online pentru un credit. Prin completarea unui formular online poti aplica direct la un credit ori poti solicita informatiile dorite. Banca Romaneasca ne garanteaza ca nu trebuie sa te deplasezi la banca.

2. Idea Bank - ofera un DAE de 8,61%, cu un cost total de 12.193,1 lei si o pima rata de 199,1 lei. La Idea Bank va asteapta creditul Selfie, un credit ce poate fi accesat doar cu buletinul de identitate. Creditul Selfie pentru persoanele fizice este usor de accesat si obtinut. El poate fi accesat online, fara multe drumuri la banca, doar in baza unui singur act.

3. Banca Transilvania are un DAE pentru suma amintita de 9,87%, cu un cost total al imprumutului de 12.560,8 lei si o prima rata de 207,7 lei. Practic BT cu dobanda fixa sau variabila este produsul de baza de la Banca Transilvania, produs ce poate fi accesat online. Poti folosi in prealabil calculatorul de rate si poti practic aplica in mod simplu la aceste produse bancare.

4. BRD ofera o dobanda anuala efectiva de 10,31%, cu un cost total de 12.685,2 lei si o prima rata de 206,5 lei. BRD ofera clientilor creditele Expresso, niste credite ce pot fi accesate rapid printr-o simpla aplicare online. Marturisesc ca mi-a placut abordarea celor de la BRD, formalitatile de accesare online fiind dintre cele mai simple.

Avantajele creditelor bancare online

- ai la dispozitie online lista cu documentele necesare pentru accesarea unui credit
- poti sa-ti stabilesti cu exactitate care este suma ce poti s-o imprumuti in functie de veniturile tale
- poti sa realizezi de cele mai multe ori o prea-accesarea si sa obtii o pre-aprobare, iar deplasarea la banca sa fie mai apoi o chestiune de 2 minute cat sa lasi documentele solicitate.
- simulatoarele de credite iti permit sa stii care este rata lunara aferenta creditului solicitat;
- poti sa urmaresti online care este stadiul aplicarii pentru creditul tau si situatia dosarului;
- accesarea online iti deschide o serie de oportunitati, incepand chiar cu felul de a alege din multitudinea de produse avute la dispozitie;
- poti sa sti exact la ce credit te incadrezi, accesand mai multe oferte si poti alege dintre aceste oferte pe cea mai avantajoase;
- completarea online a documentelor in mod comod din fata calculatorului.

Acestea ar fi cateva din avantajele creditelor bancare online si posibilitatile pe care le aveti astazi in privinta accesarii acestor oferte.
Custom Search