Pagini

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Accesarea unui card nebancar

Institutiile Financiare Nebancare ofera carduri de credit ce pot fi folosite in unele magazine partenere


La fel ca si bancile, si IFN-urile pun la dispozitia clientilor carduri de credit cu care clientii pot achizitiona din unele magazine partenere, produsele dorite.

Obtinerea unui card nebancare se face in mod asemanator obtinerii unui credit. De regula, accesarea acestor carduri se face direct din magazin. EX: Flanco, Diverta, eMAG, Altex, MALL, etc.

Societatile nebancare solicita documente standard pentru emiterea unui asemenea card, in general lucrurile plecand de la verificarea din Biroul de Credit. Asadar, inainte de emiterea cardului, se verifica istoricul financiar al clientului, si abia apoi se trece la verificarea eligibilitatii.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Practic, dupa ce vi se aproba emiterea cardului, puteti sa treceti fara probleme la efectuarea cumparaturilor din magazinele partenere.

Documentele solicitate de regula de IFN-uri pentru emiterea unui card nebancare:

- buletinul de identitate;
- adeverinta de venit/fluturas de salariu, ori dupa caz, talon de pensie;
- acord de verificare Birou de Credit.

Cardurile sunt emise de regula pentru achizitii de bunuri din magazinele partenere si nu pentru retragerile de la bancomate, insa, sunt si exceptii. De exemplu, cardul Eiroline permite atat achizitia din magazinele partenere cat si retragerea de la bancomate.

Cardurile nebancare permit plata ratelor creditului aferent la agentiile specificate de societatile financiare emitente.

Spre exemplu, daca aveti un card emis de BRD Finance (divizia nebancara a BRD Groupe), puteti sa platiti rata la agentiile BRD (agentiile bancii). Daca aveti un card emis de EFG Retial Services (divizia nebancara a Bancpost), puteti plati ratele la agentiile bancii Bancpost. Iar daca aveti un card nebancar de credit MAXIMA, emis de International Financiare Services S.A., puteti plati la agentiile Raiffeisen ori BCR.

Dintre Institutiile Financiare Nebancare independente (cele care nu fac parte din grupuri financiare alaturi de marile banci comerciale), ce emit astfel de carduri nebancare, amintim: TBI Credit, Cetelem.
Custom Search