Pagini

marți, 27 octombrie 2015

Imprumuturi nebancare si bancare fara adeverinta de venit

A sosit vremea in care nu doar IFN-urile acorda imprumuturi fara adeverinta de venit, ci si bancile


Tendintele pietei sunt puncte de reper pentru marketingul societatilor financiare, de aceea, orice directie care pare sa adune un numar mare de clienti, este valirificat de acestea. Spre exemplu, de vreo trei ani, clientii tot incearca sa gaseasca credite doar cu buletinul, adica fara adeverinta de venit. Si au incercat, si au incercat, pana au inceput sa apara in piata primele semne din partea IFN-urilor. Asa au luat nastere categoria de credite rapide fara acte, asa s-au inmultit IFN-urile aparute care au in portofoliu doar microcredite - adica acordarea de sume mici de bani pe termen scurt, in conditii permisive de accesare (acte putine, fara grantii, fara dovezi de venit).

Pentru ca segmentul de imprumuturi nebancare fara adeverinta de venit a luat cu adevarat amploare, din ce stiu eu, in ultimul an aparand numeroase astfel de IFN-uri ce acorda credite fara adeverinta, bancile au inceput sa fie interesate de acest segment de creditare.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Si iata ca au gasit o solutie optima de a acorda imprumuturi fara adeverinta de venit, in conditii sigure, fara riscuri. In urma unui acord incheiat cu ANAF-ul, unele banci, nu mai solicita aceasta inspaimantatoare adeverinta de venit, ci solicita doar acordul clientului de verificare a bazei de date ANAF. Veti zice ca nu e chiar un lucru placut. Ei, nu e chiar asa, pana la urma, datele noastre financiare exista in bazele de date ANAF, fie ca le acceseaza cineva ori ba. Asa ca, daca nu aveti un istoric negativ legat de creditare, puteti foarte simplu sa mergeti pe aceasta linie, fara batai de cap, fara documente inutile, cu birocratia dusa la un minim istoric.

Sa va dam si cateva ponturi.

Iata cateva dintre IFN-urile ce acorda imprumuturi fara adeverinta de venit:

1. Viva Credit - cu al lor credit pana la salariu, ofera bani in conditii lejere, doar cu buletinul si un extras de cont. Este adevarat ca de la Viva te poti imprumuta pana in 1000 de lei, insa, cam acesta este pragul pe care o sa-l gasiti la mai toate IFN-urile ce acorda credite rapide. Pentru sume mai mari, riscurile sunt multe prea mari pentru aceste societati nebancare, in conditiile in care acorda credite fara garantii, nesolicitand nici prea multe informatii legate de bonitatea clientului.

2. Telecredit - o alta societate ce are in portofoliu microcredite. La randu-i acorda credite doar in baza buletinului si a unui extras de cont pe ultimele 30 de zile. De data aceastaprimul credit iti poate aduce sume de pana la 500 de lei, iar de la al doilea in sus, poti atinge chiar 1500 de lei.

3. Simplu Credit - acorda la randu-i imprumuturi pana la salariu, in valoare de maxim 880 lei, pe perioade de maxim 30 de zile. Si de la Simplu Credit te poti imprumuta doar in baza buletinului de identitate si a unui extras de cont. Insa, cei de la Simplu Credit iti mai solicita si un acord de verificare a bazei de date a Biroului de Credit si o cerere de verificare a eligibilitatii.

4. IFN Extra Finance - cu al ei Credit Extra Simplu, pune la dispozitia clientilor un produs cu adevarat simplu de accesat. Conditiile sunt asemanatoare cu cele ale IFN-urilor mentionate anterior: se solicita doar buletinul si un extras de cont, fara adeverinta de venit. Poti accesa sume de maxim 2000 de lei pentru maxim 30 de zile.

In privinta bancilor ce acorda credite bancare fara adeverinta de venit, lista incepe sa creasca pe zi ce trece:

1. ING Bank - cu al ei ING Personal, un credit de nevoi personale ce-ti poate aduce sume de pana la 90.000 de lei, pentru maxim 5 ani. In cazul in care esti salariat ori pensionar, iar veniturile tale sunt raportate la ANAF, si-ti dai acordul sa fie verificata baza lor de date, poti solicita creditul ING Personal, doar cu buletinul de identitate.

2. Raiffeisen - cu Flexicreditul - un credit la un act distanta - asa cum iti promoveaza banca produsul. Poti accesa creditul de nevoi personale Flexicredit de la Raiffeisen Bank doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu, fara factura de utilitati. Poti imprumuta sume de maxim 15.000 de euro echivalent in lei, pe perioade de maxim 5 ani.

3. Idea::Bank - cu al ei Idea::Selfie, un credit de nevoi personale care iti poate aduce sume de pana la 120.000 de lei, pe perioade de maxim 5 ani. Si de la Idea::Bank poti imprumuta fara adeverinta de venit, doar in baza acordului de consultare a bazei de date ANAF.

4. Banca Romaneasca - cu al ei credit tot mai usor, pune la dispozitia clientilor un produs ce poate fi accesat doar pe baza actului de identitate, a unei facturi de utilitati si a acordului de consultare a bazei de date ANAF. Creditul tot mai usor iti poate aduce sume maxim de de 80.000 de lei, pentru maxim 60 de luni. Avantajul este ca beneficiezi de o reducere a dobanzii cu 0,5% pe an, pentru 3 ani, daca iti achiziti la timp ratele.

5. Cec Bank - a semnat la randu-i un acord de colaborare cu ANAF-l, alaturandu-se bancilor ce acorda credite fara adeverinta de saqlariu. Astfel, de acum incolo, la CEC Bak veti gasi credite rapide doar cu buletinul si un acord de consultare la ANAF.

6. Credit Europe Bank - s-a alaturat la randu-i bancilor cu oferta de credite fara adeverinta de salariu, insa, deocamdata nu avem nimic clar din partea bancii in privinta prduselor sale financiare pe acest segment.
Custom Search