Pagini

marți, 15 decembrie 2015

Credite nebancare apreciate in 2016

Care vor fi cele mai apreciate credite nebancare in 2016? Noi credem ca vor fi la mare cautare tot imprumuturile rapide.


Pentru cei ce asteapta de la 2016 sa le aduca institutiile financiare credite mai bune, mai lejere, noi le spunem sa se orienteze tot catre creditele nebancare rapide, daca au o urgenta de rezolvat, pentru ca, aceste produse sunt singurele in masura sa-ti aduca suma de bani dorita intr-un interval mic de timp.

Evolutia acestui interval de timp este una cu adevarat impresionanta, tinand cont ca IFN-urile au avansat de la 48 de ore (cat era acum 2-3 ani in urma perioada de acordare pentru un imprumut nebancar super rapid) la 2 ore, cat iti ia acum sa faci rost de bani, accesand online un astfel de credit rapid.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Evident, daca n-ai motive sa te grabesti, daca ai si o situatie economica favorabila, daca ai un loc de munca stabil si un salariu mediu pe economie, poti merge linistiti la o banca. Ultimul an ne-a adus o nouate absoluta in domeniul creditelor bancare - produsele de tip rapid fara adeverinta de venit, doar cu o verificare a situatiei tale financiare la zi, in baza de date ANAF. Deci, se poate si mai ieftin, insa, doar daca indeplinesti conditiile enumerate mai sus: sa ai un salariu mediu, sa ai un serviciu stabil, sa nu ai restante, etc.

Altfel, daca nu indeplinesti conditiile bancilor, te poti orienta, cum am spus anterior, catre creditele nebancare rapide de la IFN.

Noi credem ca in 2016, vor fi destule motive (in special datorita bancilor) pentru ca aceste produse de tip rapid aflate in portofoliul IFN-urilor, sa devina mult mai concurentiale, deci sa ofere conditii si mai bune clientilor care le acceseaza. Evident, cu totii ne gandim la o ieftinire a lor, insa, sa asteptam sa vedem ce ne va aduce noul an din acest punct de vedere. Deocamdata suntem intr-o situatie mai mult decat favorabila, pentru ca, mai multe IFN-uri acorda primul imprumut cu dobanda 0, asadar, un adevarat chilipir pentru un om aflat intr-o situatie financiara neplacuta. Aceasta oferta a IFN-urilor a determinat o improspatare permanenta a clientilor, crescand semnificativ pe final de an lista acestora (datorita cheltuielilor masive ce se realizeaza in aceasta perioada). Insa, asteptam ca lucrurile sa capete o turnura si mai favorabila din punctul de vedere al costurilor.

Pana cand vom vedea in piata efectele acestei concurente, va spunem ca puteti gasi credite nebancare rapide, in ofertele multor societati de tip IFN. Trebuie sa faceti o analiza a ofertelor, inainte de accesare, pentru a o descoperi pe cea care se potriveste situatiei dumneavoastra.

Iata din partea noastra cateva idei:

Viva Credit - pentru ca am vorbit de dobanda 0 la primul imprumut, nu puteam sa sarim peste Viva Credit, tinand cont ca aceasta societate nabancare a venit cu ideea de dobanda 0 pentru primul imprumut. Asadar, la Viva, veti gasi credite nebancare rapide cu dobanda 0 pentru prima accesare. Lururile stau foarte bine si din punctul de vedere al timpului de acordare - 2-3 ore de la accesare. Pentru a solicita un astfel de credit n-ai nevoie nici de garantii, nici de giranti, de asemenea, nu ti se solicita nici adeverinta de venit. Mai mult de atat, sunt acceptate si persoanele cu istoric negativ. Puteti accesa online, de pe platforma IFN-ului: https://vivacredit.ro.

Ferratum - are de asemenea in portofoliu, la momentul publicarii acestui articol o oferta de prim credit cu dobanda 0. Cei de la Ferratum ofera posibilitatea accesarii si prin SMS a unui credit, daca esti deja la a doua solicitare. Altfel, poti accesa online accesand platforma https://www.ferratum.ro. Pentru solicitarea unui imprumut Ferratum, ai nevoie de buletin de identitate. Tot de buletin vei avea nevoie si la ridicarea banilor din orice agentie CEC. De la al doilea imprumut in sus, poti primi banii si prin transfer bancar, direct in contul tau.

De asemenea, va mai aducem in atentie, pentru ca suntem intr-o perioada in care cumparaturile dau navala, cardurile de credit fara dobanda. La cumparaturile din magazinele partenere, anumite banci ofera astfel de carduri de credit fara dobanda. Acest model il veti gasi spre exemplu la: Banca Transilvania, la BCR, BRD (prin BRD Finance - divizia nebancara), Raiffeisen, Bancpost ori Alpha Bank.
Custom Search