Pagini

vineri, 4 decembrie 2015

Imprumut rapid cu rate lunare

Provident vine cu un produs nou de sarbatori - imprumutul rapid cu rate lunare


De sarbatori Provident ne ofera un nou tip de imprumut - cel cu plata lunara a ratelor, insa nu doar aceasta este supriza, ci si suma maxima ce poate fi accesata. Astfel, acest produs financiar iti poate aduce sume de bani cuprinse intre 6.000 si 10.000 de lei, pe perioade de 12, 15 ori 18 luni.

Cand ai nevoie de o suma mai mare de bani, pe care sa o poti accesa rapid, sunt destul de putine variantele din piata, in primul rand pentru ca bancile care ofera sume mari de bani nu-ti acorda credite rapide, iar IFN-urile ce acorda astfel de produse financiare, nu acorda sume mari de bani.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Deci, ramane un segment de piata destul de putin batatorit - anume, clientii ce doresc sa imprumut sume de bani mai mari, pe intervale mai lungi de timp, insa, cu acordare rapida. Astfel de solicitari sunt de regula mari in jurul sarbatorilor. In aceasta ordine de idei, suntem de parere ca acest produs de la Provident este foarte nimerit inaintea sarbatorilor ce se apropie cu pasi repezi.

Asadar, daca ai planuri de sarbatori si vrei sa faci rapid rost de bani si sa platesti lunar ratele, poti apela la acest imprumut rapid de la Provident.

Caracteristici:

- sume ce se pot obtine: intre 6.000 si 10.000 lei;
- rate fixe lunare;
- poti plati fie prin transfer bancar, fie direct de la tine de acasa;
- poti sa rambursezi in 12, 15 ori 18 rate lunare;
- ai comision 0 de administrare;
- trebuie sa ai un venit lunar net de minim 1300 lei;
- nu ai nevoie de garantii si nici de giranti;
- ai nevoie de doua acte: dovada de venit si buletin.

Daca vrei sa obtii banii in 24 de ore, trebuie sa optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului.

Ce trebuie sa faci ca sa obtii un astfel de credit? Poti sa completezi formularele online puse la dispozitie de cei de la Provident, poti suna la 021 2757575 ori 021 9877 sau poti chiar trimite SMS la 1805 si te vor suna ei.

Daca accesezi online, poti sa faci si o simulare a creditului dorit, si sa afli astfel ce rate ar urma sa platesti.

Iata si cateva exemple de cost:

- pentru un imprumut de 7000 de lei contractat pe 18 luni, cu transfer bancar, rata lunara este de 519 lei; acelasi imprumut gestionat la domiciliu de data asta va costa lunar 579 lei;
- pentru un imprumut de 9.000 de lei contractat pe 18 luni, cu transfer bancar, rata lunara ajunge la 665 lei, iar cu gestionare la domiciliu ajunge la 665 lei;
- pentru suma de 10.000 de lei (maxim) pe 18 luni, aveti de plata prin sistemul de rambursare prin transfer bancar suma lunara de 737 lei, iar prin gestionare la domiciliu a creditului, suma de 797 lei.
Custom Search