Pagini

sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Credite rapide doar cu buletinul 2016

Ce diferentiaza ofertele IFN-urilor cand vine vorba de acordarea de credite rapide doar cu buletinul?


Ati observat cu totii, ca majoritatea IFN-urilor ce ofera credite rapide doar cu buletinul, practica dobanzi similare.

Se pare ca vom avea parte de o avalansa de credite rapide doar cu buletinul 2016, cel putin aceasta este tendinta de la finele anului trecut care cu siguranta se va mentine. Totodata, ne asteptam ca si bancile sa fie pe val cu ale lor credite doar cu buletinul, pentru ca, tot mai multe dintre ele merg pe acordarea de credite cu verificarea bazei de date ANAF (Idea::Bank, ING, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, Cec Bank, etc).

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare au o dobanda fixa de 1,2% pe zi pentru oricare din sumele selectate din oferta.

Pentru aceste credite rapide cu buletinul 2016 nu trebuie sa te astepti la comisioane ascunse, la cine stie ce forme de garantare, la garantii ori giranti. Costurile sunt fixe si la vedere, asa cum spuneam mai sus, dobanda practica de multe IFN-uri care au in oferta acordarea de microcredite este de 1,2% pe zi.

Deci, ca o caractertistica comuna, dobanda reprezinta cheia acordarii (mai corect exprimat discutam de rata dobanzii). Ce le diferentiaza insa, incercam sa descoperim impreuna.

Haideti sa vedem cateva exemple relevante:

1. Viva Credit - societatea nebacara ce acorda credite pana la salariu doar cu buletinul si un extras de cont (cu dobanda 0 la primul imprumut acordat), practica o dobanda fixa de 1,2% pe zi incepand de la a doua accesare in sus. Asadar, iata o caracteristica ce poate face diferenta: dobanda la primul credit este 0 la Viva Credit. Dobanda penalizatoare practicata de acest IFN este de 1,25% pe zi. Sumele maxime ce pot fi accesate sunt de pana la 1000 de lei, iar pentru a le accesa trebuie sa aveti minim 21 de ani, un venit stabil din salariu, pensie ori PFA si un cont bancar cu card atasat.

2. Telecredit - o alta societate nebancara ce acorda credite rapide doar cu buletinul si un extras de cont, practica aceeasi rata a dobanzii de 1,2% pe zi. Pentru o prima accesare poti ajunge la suma maxima de 1500 de lei. Perioada maxima de imprumut ajunge la 30 de zile. Dobanda penalizatoare la Telecredit este de data asta de 1,2% pe zi, adica la fel cu rata dobanzii imprumutului initial. Pentru a lua un imprumut, trebuie sa ai minim 18 ani, statut de angajat ori pensionar, sa primesti veniturile intr-un cont cu card atasat si sa ai un telefon mobil activ si o adresa de email valabila.

3. CreditFix - un IFN ce acorda credite rapide doar cu buletinul cu aceeasi rata a dobanzii de 1,2% pe zi. Documentele solicitate sunt: copie dupa cartea de identitate si o copie dupa extrasul de cont unde iti incasezi veniturile. Pentru accesare trebuie sa ai 18 ani, sa aun venit net lunar de minim 500 de lei si un cont bancar cu card atasat. Perioara de accesare poate varia de la 5 la 35 de zile. Suma maxima ce poate fi accesata este de 1000 de lei. Dobanda penalizatoare este de 12% pe ai, incepand cu a doua zi de la scadenta.

4. Creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance are acelasi cost - o rata a dobanzii de 1,2% pe zi. De data asta, suma maxima ce poate fi accesata poate ajunge la 2000 de lei, iar perioada maxima de creditare la 30 de zile. Pentru a accesa acest imprumut rapid, trebuie sa ai o varsta de minim 18 ani, o sursa de venit stabil, un cont bancar cu un card atasat unde sa-ti fie virate veniturile. Se solicita pentru accesare o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont. Dobanda penalizatoare este la IFN Extra Finance de 2% pe zi.

O revitalizare nesperata a creditelor doar cu buletinul pentru 2016, fapt asteptat de explozia de oferte venite din aprtea bancilor pe finalul anului trecut. Asadar, ne asteptam la mult mai multe oferte din partea IFN-urilor pentru anul in curs, si nici bancile nu credem ca se vor lasa mai prejos.
Custom Search