Pagini

sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Imprumutul online de care ai nevoie in 2016

Poti obtine un imprumut online in 2016 in mod rapid si sigur, aproape instant


Imprumutul online de care ai nevoie in 2016 este cel care iti satisface doleantele. Majoritatea celor ce vor sa faca rost de bani, sunt de regula grabiti, adica vor sa acceseze un imprumut cat mai rapid, fara sa trebuiasca sa completeze multe acte, fara deplasari, fara sa implice alte persoane.

O noua aparitie in piata imprumuturilor nebancare din Romania este societatea Ocean Credit IFN.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Ocean Credit IFN acordare imprumuturi online daca:
- ai varsta de minim 18 ani;
- ai un cont bancar cu un card atasat;
- ai un venit minim lunar de 700 lei;
- ai o adresa de email valida si un numar de telefon mobil valabil.

Pentru a accesa online un imprumut la Ocean Credit IFN, trebuie sa incarci in aplicatia oferita de IFN un scan sau o fotografie cu buletinul ori cartea ta de identitate.

Completand formularul online de pe platforma www.oceancredit.ro, poti obtine banii doriti in 30 de minute chiar in contul tau. De la al doilea imprumut in sus, nu mai trebuie sa completezi formulare, trebuie doar sa intri in contul tau de pe platforma online a IFN-ului si sa soliciti un imprumut nou, ori sa suni la numarul de telefon 021 9938.

Pentru o prima colaborare, poti solicita un credit de maxim 250 de lei pentru maxim 30 de zile. Dobanda practicata de societate este de 1,2% pe zi, iar pentru penalizari, dobanda este de 1,25% din suma datorata.

Deci, pentru a accesa un imprumut online, trebuie sa intri pe site-ul IFN-ului, sa completezi formularele si sa incarci documentul solicitat, iar mai apoi, aproape instant vei primi banii in contul tau bancar.

Acest produs oferit de Ocean Credit IFN este unul fara garantii, fara giranti. Poti aplica online, indiferent de localitatea si judetul unde te gasesti. Dupa al doilea credit poti obtine sume mai mari de bani, depinde si de capacitatea ta financiara de rambursare.

Desi nu se solicita extras de cont, totusi, Ocean Credit IFN prevede sa ai un venit de minim 700 de lei pentru a accesa un imprumut.

Avantajul major este ca poti sa iei un imprumut de aproape oriunde, cu conditia sa ai o legatura de internet, sa ai un cont bancar cu un card atasat, si un venit minim net lunar de 700 lei.

Desi nu se explica foarte clar daca sunt acceptati si restantierii la Ocean Credit IFN, banuim noi, ca pentru sumele mici acordate, aceasta n-ar putea sa fie o ingradire in acordare.

Deci, iata o oferta de imprumuturi 100% online, pe care le poti accesa in mod cat se poate de simplu.

O alta veste buna legata de Ocean Credit IFN este ca par a avea un program de functionare zilnic, asadar chiar si sambata si duminica poti solicita un credit. Programul de functionare - intre 9:00 si 18:00.

Ocean Credit IFN isi are sediul in Calea Floreasca, nr. 112 si este inregistrata in Registrul General al BNR.
Custom Search