Pagini

joi, 4 februarie 2016

Credite nebancare urgente 2016

Ofertele societatilor nebancare in 2016 sunt axate indeosebi pe nevoile urgente ale clientilor


Multe IFN-uri acorda credite nebancare urgente in 2016, iar clientii, multi dintre ei restantieri, acceseaza astfel de produse financiare de nevoie. Chiar daca aceste imprumuturi par la prima vedere scumpe, pe termen scurt costurile lor nu sunt chiar asa de mari, iar cand ai o nevoie urgenta, chiar merita, cu conditia sa nu-ti rsotogolesti la nesfarsit creditul.

Nu exista reguli fixe de alegere a unei oferte sau alta, nici macar diferentele de costuri nu sunt atat de mare pentru a te determina sa optezi pentru o institutie nebancara sau alta.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Exista clienti insa, si fiecare are nevoile sale, unii vor banii mai repede, altii vor sume mai mari, altii vor sa nu se tina seama de resantele lor, altii nu au cum sa prezinta o adeverinta de venit, altii vor banii la domiciliu pentru ca nu detin un cont bancar, etc.

Majoritatea IFN-urilor ce au in portofoliu astfel de credite nebancare urgente solicita de regula doua documente: buletinul de identitate si un extras de cont. Primul documente, buletinul, este menit sa fi identificat, sa ti se cunoasca domiciliul si cetateania, al dilea document ofera institutiei financiare informatii despre capacitatea ta de a-ti rambursa creditul. Pe langa aceste documente, societatile nebancare mai impun si alte conditii de eligibilitate, cum ar fi: varsta minima, venit minim, vechime minima in munca, etc.

Iata si cateva exemple de societati la care puteti apela pentru obtinerea unor credite nebancare urgente 2016:

1. Provident - ofera posibilitatea sa obtii un credit rapid chiar daca nu detii un cont bancar, fapt important pentru o parte din populatie. La Provident poti obtine credite administrate la domiciliu, in conditii de eligibilitate destul de lejere: trebuie sa faci dovada unui venit minim obligatoriu.

2. Telecredit - o societate la care poti apela in situatie de urgenta, pentru ca poti obtine suma de bani dorita foarte rapid, prin transfer bancar. Poti aplica online pentru creditele nebancare de la Telecredit, in primul rand va trebui sa-ti creezi un cont de utilizator pe platforma online a IFN-ului si abia apoi sa completezi documentele solicitate.

3. Simplu Credit - o alta optiune pe care o au cei ce vor sa faca rost urgent de bani. Accesand creditele pana la salariu ori pana la pensie de la Simplu Credit, ai posibilitatea sa obtii sume de bani de pana la 880 de lei, pe perioade de timp de maxim 30 de zile. Ca sa accesezi un imprumut, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani, sa ai 3 luni vechime la ultimul angajator si un venit minim lunar net de 760 lei. De asemenea, vei mai avea nevoie de o copie dupa buletin, un extras de cont pe ultimele 3 luni, acord de consultate al Biroului de Credit si o cerere pentru verificarea eligiblitatii.

4. CreditFix - ofera imprumuturi rapide pe termen scurt, in conditii lejere. Pentru a accesa, trebuie sa completezi online o cerere de credit, iar dupa aceea vei fi contactat de un oprtator CreditFizx care iti va oferi informatiile necesare. Pentru a accesa ai nevoie doar de copie dupa BI/CI si o copie dupa extras de cont pe luna anterioara. De asemenea, trebuie sa fii cetatean roman cu varsta de peste 18 ani si sa ai un venit de minim 500 lei net lunar, venit pe care sa-l primesti intr-un cont bancar.
Custom Search