Pagini

luni, 7 martie 2016

Credite nebancare care de care mai rapide

Cele mai sofisticate anunturi de credite rapide scot in evidenta un interval mic de acordare


Societatile nebancare ce acorda credite rapide ofera drept avantaj principal timpul scurt de acordare.

La o analiza succinta a ofertelor de credite nebancare acordate de IFN-urile ce au in portofoliu clasicele imprumuturi rapide, observam ca dobanzile practicate nu difera prea mult (uneori chiar deloc), insa, cel care iese in evidenta este intervalul de acordare.

Mai pe romaneste, timpii de acordare ai creditelor sunt cei ce fac diferenta intre o oferta si alta.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Pentru ca, dobanzile sunt aproape la fel, pentru ca documentele solicitate sunt de cele mai multe ori aceleasi (buletinul de identitate si un extras de cont), diferentierile de la o oferta la alta tin de timpii de acordare, dar si de sumele maxime acordate. Pe aceste doua directii, intalnim o serie de variatiuni. Spre exemplu, pe timpi de acordare, avem de la 60 de minute, la 2 ore ori chiar 24 de ore. Pentru sumele maxime acordate avem de la 50 de lei, la 880 de lei ori 2000 de lei.

Haideti sa vedem cateva dintre aceste ofere de credite nebancare rapide din piata:

1. iCredit ofera pana la 4000 de lei maxim, intr-un interval de 24 de ore, chiar si la tine acasa. Aceste credite rapide la domiciliu vin insa cu o cerinta suplimentara, anume adeverinta de venit, act e care fug in general clientii de baza ai acestor imprumuturi. Daca aplici online, n-ai decat sa completezi niste formulare cu datele personale si, iti exprimi astfel acordul de a fi contactat de un reprezentant iCredit in 24 de ore maxim. Poti rambursa creditul obtinut in rate saptamanale sau bilunare, iar daca ti se aproba creditul, primesti banii instant in contul tau bancar.

2. Telecredit ofera pentru primul imprumut maxim 500 de lei. Perioada de acordare nu se specifica cu exactitate, insa, citim pe platforma online a societatii ca "banii vor fi virati în contul tau in cel mai scurt timp posibil". Pentru aplicare, poti completa online un formular cu datele tale, asta daca esti la primul credit, altfel, nu vei mai avea nevoie, pentru ca ti se deschide un cont pe site-ul Telecredit, cont pe care-l poti accesa atunci cand ai nevoie de bani pe viitor. Imprumuturile rapide acordate de Telecredit au la baza incarcarea pe internet a documentelor solicitate (buletin si extras de cont), pe langa datele personale utilizate pentru deschiderea contuli. Daca ti se aproba creditul, primesti banii in contul tau bancar in aceeasi zi.

3. Ferratum ofera tot 500 de lei maxim pentru primul imprumut, iar de la al doilea in sus, poti ajunge la maxim 1400 lei. Pentru accesare ai nevoie doar de buletin de identitate si sa ai 24 de ani impliniti. Pentru a incasa banii din primul imprumut de la Ferratum, trebuie sa astepti 14 zile clendaristice de la data aprobarii, iar banii ii primesti la orice agentie CEC Bank in baza buletinului de identitate. De la al doilea credit in sus, poti alege si modalitatea contului bancar in care sa primesti banii imprumutati.

4. Simplu Credit vine cu o suma maxima usor atipica - 880 lei. Pentru a o accesa trebuie sa prezinti: buletin, extras de cont, acord de consultare BC, cerre pentru verificarea eligibilitatii si sa ai: intre 21 si 70 de ani, 3 luni vechime la ultimul angajator si un venit minim net lunar de 760 lei. Daca completezi online formularul de imprumut, intre 9 si 18, de luni pana vineri, un reprezentant Simplu Credit te va contacta in 30 de minute. Daca documentele sunt in regula si esti eligibil, in 24 de ore poti sa primesti imprumutul solicitat.

5. Viva Credit ofera rapid 1000 de lei maxim. Spre exemplu, eu am analizat oferta lor intr-o zi de luni la ora 10:05, iar pe platforma online Viva Credit mi se spune ca pot primi maxim 1000 de lei prin transfer bancar chiar astazi la ora 11:30, asadar intr-un interval de sub 2 ore. Pare corecta abordarea celor de la Viva Credit, mai ales ca la ei primul credit este cu dobanda zero. Oferta primul credit cu dobanda 0 ori redusa o au si celelalte societati nebacancare ce ofera credite rapide (majoritatea).
Custom Search