Pagini

sâmbătă, 12 martie 2016

Imprumuturi pentru persoane fizice si juridice

Variante de credite pentru persoane fizice si juridice oferite de Easy Credit


Easy Credit este o societate nebancara cunoscuta in piata, cu o prezenta constanta in marile orase din Romania.

Easy Credit este prezenta in Bucuresti, prin doua locatii (pe Calea Grivitei si pe Aristide Pascal), apoi, o mai regasim in: Constanta, Galati, Timisoara, Iasi, Craiova, Cluj-Napoca, Brasov si Oradea.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]La Easy Credit pot apela pentru un credit atat persoanele fizice cat si cele juridice (cele cu sediul pe teritoriul Romaniei). Acordarea creditelor nebancare se face in baza unei solicitari si in masura in care indeplinesti conditiile de creditare impuse de IFN.

Colaborarea cu Easy Credit IFN implica un contract agreat de ambele parti, in functie de timpul de credit pentru care optezi, fie el cu garantie ori fara.

Oferta de creditare a celor de la Easy Credit IFN, contine urmatoarele produse: creditele de cnsum cu garantie, cele auto, creditele ipotecare si cele de refinantare.

In categoria creditelor nebancare de consum de la Easy Credit IFN regasim urmatoarele caracteristici:

- Generos;
- Corect si rapid;
- Flexibil;
- Avantajos;
- Usor de obtinut.

Pentru persoanele fizice si juridice, Easy Credit ofera posibilitatea accesarii unui credit de maxim 100.000 de euro ori echivalentul in lei, pe o perioada de maxim 5 ani (maximul perioadei de acordare pentru toate creditele de consum).

Aceste credite de consum garantate cu o ipoteca imobiliara sunt acordate pe tot teritoriul Romaniei.

Pentru accesare aveti nevoie de acte, acte ce se regasesc detaliat pe plafforma online Easy Credit: http://www.easycredit.ro/credit/credit-de-consum-cu-garantie/.

Pentru persoanele fizice doritoare, documentele solicitate sunt: act de identitate, certificat de casatorie/divort/deces, act de proprietate, cadastru si intabulare, certificat fiscal, extra de cont de la o banca comerciala unde vei primi banii imprumutati.

De retinut este ca veti avea de plata cheltuieli notariale pentru inscrierea ipotecii in favoarea Easy Credit si cheltuieli cu polita de asigurare.

Altfel, suma de bani pe care o imprumutui iti va fi transferata in cont, imediat dupa ce se semneaza intabularea ipotecii in favoarea Easy Credit.

Oferta de creditare cu garantie ipotecara se refera la casa, apartament ori teren intravilan in valoare de maxim 100.000 de euro. Terenurile trebuie sa se regaseasca in urmatoarele orase ori in vecintatea acestora: Bucuresti, Constanta, Galati, Timisoara.
Custom Search