Pagini

vineri, 20 mai 2016

Credit ipotecar - oferta rapida

Daca vrei sa accesezi un credit ipotecar pentru a-ti achizitiona o casa, poti sa analizezi si aceasta varianta descrisa de noi


Ne-am oprit astazi asupra creditelor ipotecare de la OTP Bank. De ce? Pentru ca am citit niste pareri pe platforma online a bancii, pareri din care reiesea rapiditatea de acordare a unui astfel de credit.

Chiar daca in privinta creditelor ipotecare, nu rapiditatea de acordare este de regula problema de accesare, ci mai degraba cumulul de garantie si eligibilitatile clientilor, totusi, pentru unii dintre voi are importanta si cat de rapid poti accesa un astfel de credit ipotecar. Iata de ce ne-am gandit sa analizam mai in detaliu oferta celor de la OTP si sa va informam si pe voi corespunzator in privinta ei.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Asada, creditul se acorda in lei, deci, in privinta varitiilor de curs valuat nu treuie sa va faceti griji.

Suma maxima pe care o puteti imprumuta poate urca pana la 885.000 lei, pe o perioada de maxim 360 de lei.

Sunt accesate o gama larga de venituri si mai mult de atat, puteti sa aduceti chiar 3 debitori pentru a acoperi disponibilitatea de venituri si a va intregi eligibilitatea.

Avantajul este ca nu va veti lovi de comisioane. Astfel, la aceste credite, comisionul de deschidere, de administrare si de analiza au valoare 0.

Dobanda anuala efectiva are valoare de 4,34%. Spre exemplu, daca doriti sa achizitionati un apartament de 3 camere, la un pret de 80.000 de euro, veti avea nevoie la cursul de azi (la data publicarii articolului) al un curs euro de 4,57 la vanzare, de suma aproximativa de 365.600 lei, sa zicem 370.000 lei ca sa rotunjim. Pentru a obtine o valoare a ratei lunare cat mai acceptabila pentru buzunar, sa spunem ca optam pentru o perioada de creditare de 360 de luni (adica 30 de ani), fapt ce ne duce la obtinerea unei rate lunare de 1822 lei (dobanda de 4,26%). Daca optam pentru o perioada de creditare de 25 de ani, rata lunara pe care o vom obtine va avea o valoare de 2007 lei, dobanda ramanand aceeasi (4,26%).

Avansul minim necesar pentru accesarea unui astfel de credit ipotecar este de 15%.

Documentele necesare pentru accesare:

- buletin
- adeverinta de venit (o puteti download-a dupa platforma online a bancii)
- documente justificative privitoae la veniturile incasate
- documente referitoare la imobilul ipotecat.

Acum, eu nu vreau sa va spun ca aceasta este cea mai buna oferta de credite ipotecare din piata. Vreau doar sa va informez corespunzator asupra acestei oferte de credite ipotecare de la OTP Bank si sa o aveti in vedere, daca sunteti interesat de astfel de imprumuturi.

Eu am plecat cu ideea acestui articol de la o parere pe care am descoperit-o pe platforma online OTP Bank, o parere exprimata de unul din clientii acestei banci: "Au fost foarte rapizi, nici nu m-am gândit că pot avea banii atât de rapid. Am mai fost la alte banci înainte, dar la OTP am găsit ceea ce căutam: rate egale, fără alte comisioane pe durata creditului, e super aşa! - Csuba Ludovic, Oradea".
Custom Search