Pagini

vineri, 6 mai 2016

Imprumuturi la amanet, rapid si fara carte de munca

Daca vreti sa scapati de cartea de munca, puteti sa accesati imprumuturi rapide de la Casele de Amanet


Ei, da, daca detii un bun de valoare si mergi cu el la o Casa de Amanet, aceasta iti va imprumuta bani (un procent din valoarea bunului), fara sa-ti solicite carte de munca.

In rest, chiar si IFN-urile ce acorda credite rapide, in ciuda reclamei, solicita sa detii venituri pe care le verifica prin intermediul scan-ului dupa extrasul de cont. De regula, cerintele minime obligatorii pentru acordarea acestor produse facile de la IFN-uri, adica microcreditele, sunt pe langa buletinul de identitate, si extrasul de cont. Deci, extrasul de cont, reprezinta asigurarea ca incasati venituri lunare intr-un cont bancar, fapt ce semnifica ca primiti legal venituri, adica sunt bani fiscalizati, nu la negru.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Deci, revenind la creditele rapide fara carte de munca, trebuie sa stiti ca doar amaneturile nu solicita sa detii cartea de munca, ori alte dovezi de venituri. De ce? Pentru ca bunul pe care il lasi gaj, reprezinta asigurarea ca vei rambursa imprumutul, iar daca nu-l rambursezi, vei pierde bunul, contra unei sume de bani care reprezinta un pic procent din valoarea bunului amanetat.

Spre exemplu, Romanet (una din Casele de Amanet cunoscute din piata) ne intampina cu 'imprumuturi rapide fara carte de munca' (http://www.roamanet.ro/imprumuturi-rapide/imprumuturi-rapide-fara-carte-de-munca.html).

Asadar, Romananet Servicii Financiare IFN (de cativa ani deja casele de amanet au statut de institutie financiara nebancara) ofera imprumuturi rapide pe loc, fara garantii, fara carte de munca ori dovezi de venit.

Practic, tu te duci cu obiectul de valoare (spre exemplu: metale pretioase, obiecte de arta, electronice, etc) si primesti in schimb, dupa o evaluare pe loc, un procent din valoarea lor. Daca sumele imprumutate depasesc valoarea de 5.000 de lei, se poate negocia si perioada de rambursare.

Eu zic ca daca aveti ceva probleme financiare, puteti apela la aceasta solutie, in cazul in care detineti un bun de valoare, si nici nu doriti sa prezentati cartea de munca (ori nu o aveti).

Comisionul perceput de Romanet pentru fiecare zi de imprumut este de 0,8%, iar daca doresti sa prelungesti contractul de imprumut, trebuie sa platesti comisionul aferent perioadei derulate.

Daca rambursezi anticipat, ti se recalculeaza acest comision. Acesta poate fi chiar negociat pana la o valoare de 0,5%.

Printre alte conditii impuse de Romanet celor ce solicita un astfel de imprumut: sa aiba minim 18 ani si sa se legitimeze cu un act de identitate valabil.
Custom Search