Pagini

vineri, 3 iunie 2016

Credit online pe loc de la ING

Vrei un credit bancar de nevoi personale cu accesare rapida? Poti sa urmaresti oferta INF Personal!


Creditul de nevoi personale de la ING poate fi raspunsul la intrebarile tale legate de accesarea ultra rapida a unui produs bancar, obtinut fara batai de cap.

Practic, acest credit ING personal poate fi obtinut pur si simplu pe loc. Mergi la banca si pleci cu banii acasa.

Cat costa? Dobanda este de 9,25% pe an, insa, trebuie sa stii ca mai exista si un comision de analiza dosar de 200 de lei si un comision de rambursare anticipata de 0,5% ori de 1%, in functie de peredioada de rambursare ramasa.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Suma maxima pe care o poti imprumuta este de 90.000 de lei, pe o perioada intre 1 si 5 ani. Nu se percepe avans.

Venitul minim solicitat este de 750 lei net lunar. Trebuie de asemenea sa ai o varsta intre 18 si maxim 65 de ani pentru barbati, 63 de ani pentru femei ori 55 de ani pentru navigatori. De asemenea se mai solicita si o vechime minima de 6 luni la ultimul angajator, fara intreruperi.

Pentru a accesa acest credit Personal ING, poti aplica online, folosind plaforma bancii, ori te poti deplasa la o sucursala ING.

Creditul ING Personal se obtine pe loc, fara adeverinta de venit, daca veniturile tale sunt raportate la ANAF. Deci, nu mai este nevoie de alte dovezi de venit, daca mergi pe aceasta varianta.

Practic, cu buletinul in mana, te poti duce la banca, daca detii veniturile necesare si ele sunt luate in evidenta de ANAF, poti pleca acasa cu suma de bani dorita, fara alte complicatii.

Printre documentele pe care trebuie sa le completezi la accesare se numara:

- cerere de credit
- informatii standard privind creditul
- contractul de credit
- acordul de transmitere, prelucrare, consultare Biroul de Credit
- actul de identitate
- adeverinta de venit, daca n-ai veniturile raportate la ANAF.

Pentru acest credit instant, doar cu buletinul, pot fi declarati eligbili cetatenii romani si rezidenti in Romania, cu varsta specificata anterior, care au venituri lunare si o vechime de un an in campul muncii.

Acest credit poate fi o alternativa viabila si pentru cei ce doresc rrefinantarea unui credit mai vechi, ori a mai multor credite. Refinantarea se face pe o perioada de maxim 10 ani, in rest documentele de accesare raman aceleasi, evident la ele adaugandu-se si celelalte documente specifice creditelor pe care doresti sa le refinantezi.
Custom Search