Pagini

vineri, 1 iulie 2016

Imprumuturi rapide cu dobanda 0

Tot mai multe IFN-uri acorda imprumuturi rapide cu dobanda 0 pentru prima accesare


Exista imprumuturi rapide cu buletinul si un extras de cont, acordate intr-un timp foarte scurt, online, care nu necesita deplasari. Un alt aspect important este ca, primul imprumut are si dobanda 0. Va intrebati ce ar putea fi in neregula? Nimic! Pentru ca aceste societati practica de regula imprumuturile mici, probabil ca pe termen mediu si lung, au avantaje din a-ti acorda primul credit gratuit, captandu-ti atentia astfel, si castigandu-ti increderea.

Pentru un om aflat la ananghie, un credit cu dobanda 0 este chiar mana cereasca. De la al doilea in sus, dobanzile practicate incep sa creasca, iar daca nu-l rambursezi la timp, te poti trezi in situatia de a avea niste restante foarte mari.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Insa, nu doar IFN-urile cauta sa castige increderea clientilor. Si clientii au avantaje daca isi dovedesc la randul lor seriozitatea, prin rambursarea la timp a ratelor aferente imprumuturilor solicitate.

Toate creditele rapide au de regula facilitate pe placul clientilor, cum sunt cele de acte putine, de solicitari limitate de venituri, si mai ales, posibilitatea de a accesa un imprumut chiar daca ai avut intarzieri la plata ratelor unor credite anterioare.

Accesarea online are si ea avantajele ei, printre care aceea de a nu mai fi nevoit sa faci zeci de drumuri. Contractul se semneaza online, actele se scaneaza si se incarca pe internet, cererea de credit se completeaza la fel online. Practic, aceasta forma de accesare asigura o acordare simpla si o primire rapida a banilor direct in contul tau bancar.

Ei bine, aceste imprumuturi rapide cu dobanda 0 se regasesc in portofoliul mai multor IFN-uri.

1. Viva Credit - societate ce acorda primul credit cu dobanda 0. De asemenea, mai nou la acest IFN gasiti si credite de nevoi personale cu perioada mai lunga si rambursare la indemana.

2. Zaplo IFN - acorda de asemenea primul credit cu dobanda 0 si posibilitatea de a prelungi perioada de creditare in functie de nevoile tale financiare.

3. Mobilo Credit - o alta societate nebancare ce practica dobanda 0 la primul credit. Avantajul acestui IFN este ca au o aplicatie gratuita Mobilo ce poate fi folosita pentru smartphone pentru solicitarea unui credit.

4. Creditul Fulger de la Fast Finance - este un alt credit cu dobanda 0% pentru prima accesare. Creditul este acordat online, fara costuri ascunse, chiar si in trei ore de la accesare.
Custom Search