Pagini

sâmbătă, 6 august 2016

Imprumuturi rapide prietenoase Concordia Capital

Concordia Capital este un IFN ce acorda credite rapide pentru persoane fizice si juridice


Daca ai nevoie de bani imprumut, iata ca ai la dispozitie o noua varianta: credite rapide acordate de Concordia Capital.

IFN-ul Concordia Capital iti desfasoara activitatea de creditare in conditii legale, autorizate de BNR.

Societatea are sediul in Bucuresti si inca un punct de lucru in Sibiu. Activitatea IFN-ului este una transparenta, in relatie directa cu nevoile clientilor, deviza fiind aceea ce asumare in comun a riscurilor, in mod inteligen si cat mai clar.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Mergand pe ideea ca oamenii au nevoie de bani, iar clientii nu se mai sperie de imprumuturile nebancare, ca odinioara, cei de la Concordia Capital, acorda imprumuturi rapide persoanelor fizice in mod cat de poate de simplu. Desi mai scumpe, creditele IFN-urilor sunt de regula cu mult mai la indemana clientilor decat cele acordate de banci. Din acest punct de vedere, chiar avem de-a face cu niste imprumuturi prietenoase.

Imprumuturile rapide Concordia Capital se acorda rapid, online ori telefonic. Conditia minima este sa ai 18 ani si de asemenea sa ai un venit stabil in ultimele 3 luni. Varsta maxima admisa este de 69 de ani.

Se pare ca cei de la Concordia Capital te imprumuta chiar daca ai restante la banci, asadar, iata o noua oportunitate pentru restantieri de a avea acces la imprumuturile rapide.

Actele necesare pentru accesarea unui credit:

- buletinul al tau si al persoanei care gireaza imprumutul, daca e cazul;
- copun de pensie
- copie dupa actul de proprietate
- adeverinta de venit girant
- ultima factura de utilitati.

Concordia Capital iti poate acorda un credit nebancar indiferent de modul in care ai de gand sa cheltuesti banii, si indiferent de problemele tale anterioare cu alte credite bancare. Poti sa primesti banii solicitati in cel mult 72 de re de la accesare, insa, acest lucru depinde daca iti este aprobat creditul. Un credit bancar eficient este acordat in conditii transparente, prietenoase si corecte.

Pentru acordarea unui imprumut veti avea nevoie de documente de venit: adeverinta de salariu si fisa fiscala, iar in cazul pensionarilor, de talonul de pensie (de preferat ultimul). Daca e vorba de PFA, este nevoie de mai multe documente: autoirzatia de practica, certificat de inregistrare fiscala, registrul de incasari si plati pe ultimele 3 luni si decizia de impunere pe ultimul an.

Activitatile pe care un IFN le poate derula, in conformitate cu legislatia in vigoare: acordarea de credite, leasing financiar, emitere de garantii, acordarea de credite cu bunuri in gaj (activitate de tip amanet) si acordarea de credite catre memrii asociatiilor fara sco patrimonial (CAR).

Credi5ele rapide acordate de Concordia Capital sunt acordate cu minim de acte, doar in baza buletinului si a unui extras de cont, ratele sunt fixe, fara comisioane de administrare. Daca intarzi cu plata rate, vei fi penalizat cu o dobanda de 1,2-1,25 ori chiar 3% pe zi.

Pentru a aplica, trebuie sa completezi un formular online cu urmatoarele campuri: nume, preume, oras, suma dorita (in lei sau euro), destinatia sume, garantii, telefon, adresa de email, subiect, alte observatii.

Creditele acordate de Concordia Capital sunt credite cu ipoteca, iar valoarea minima a unui credit este de 20.000 lei. Suma maxima pe care o poti solicita este de 50% din valoarea ipotecii, iar perioada de finantare nu poate depasi 36 de luni. Acordarea se face in 72 de ore, daca depui toate documentele solicitate. 
Custom Search