Pagini

vineri, 23 septembrie 2016

Imprumut nebancar flexibil

Pentru nevoile tale imediate, poti accesa un imprumut nebancar flexibil de la Onnen


Fiind perioada in care cheltuielile ating un maxim, si dupa cum se observa in ultima vreme, nevoile noastre de confort cresc din ce in ce mai mult, va oferim astazi informatii despre o noua poasibilitate de finantare recent aparuta in piata - este vorba de imprumuturile nebancare oferite de Onnen.

Onnen este parte a unui grup financiar Grupul 4Finance, un mare grup financiar din Europa ce ofera credite de consum in mod online, rapid, convenabil si cu responsabilitate.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]De asemenea, printre aspectele pozitive invocate de aceasta sociate financiara, am mai remarcat: transparenta, tehnologia avansata si nu in ultimul rand flexibilitatea.

Bun. Cum poti sa accesezi un imprumut nebancar Onnen? Simplu! Daca iei un credit pentru prima data completezi formularul de creditare cu rata lunara dorita si suma de care ai nevoie si pur si simplu apesi pe butonul: Solicita Imprumut. Abia apoi treci la compeltarea datelor tale personale si a celorlalte documente solicitate. Dupa ce te irnegistrezi, cererea de imprumut este directionata catre cei de la Onnnen si tu n-ai decat sa astepti sa-ti fie evaluata. Daca primesti aprobarea de creditare, vei fi anuntat in scurt timp.

De la al doilea credit in sus, tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici in site si sa soliciti suma dorita pe care doresti sa o imprumuti.

Daca ai nevoie de o suma mai mare de bani, cei de la Onnen iti vor fi de folos. Sumele de bani pe care le poti imprumuta de la ei pot urca pana la 10.000 de lei.

Conditii de accesare:
- sa fii cetatean roman
- sa ai capacitatea de a-ti rambursa imprumutul
- sa ai un cont la una din bancile din Romania
- sa ai o copie scanata dupa buletin
- o dovada de venit.

Suma maxima de 10.000 de lei poate fi accesata pe perioada de la 3 luni, caz in care vei pati o rata lunara de 3.796 lei, pana la 12 luni, caz in care vei plati o rata lunara de 773 lei.

Dupa ce trimiti formularul completat, impreuna cu documentele scanatate solicitate, iti vor fi verificate datele de bonitate, impreuna cu isotircul tau financiar.

Raspunsul il vei primi in scurt timp, iar daca este unul pozitiv, vei primi banii in contul tau bancar intr-un interval de pana in 24 de ore. 
Custom Search