Pagini

marți, 13 septembrie 2016

Noutati din piata creditelor nebancare

Telecredit vine cu noutati in privinta creditului rapid online pe care-l au in portofoliu


De acum ai primul imprumut Telecredit acordat in mod gratuit si suma maxima ce poate fi accesata in valoare de 2.000 lei.

Cei de la Telecredit vin cu vesti bune, marind suma maxima ce poate fi imprumutata si reducand dobanda pentru prima accesare pana la 0. Practic, daca soliciti pentru prima data un credit, vei restitui doar suma imprumutata si atat; nu vei plati nicio dobanda, niciun alt comision.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Accesarea unui imprumut nebancar Telecredit se face online, cererea se proceseaza rapid, iar raspunsul vine la fel de repede. Banii, ii primesti in contul tau bancar, daca iti este aprobat imprumutul. Cererea de credit este un formular simplu, deci, n-ai de ce sa zabovesti mai mult de 10 minute sa-l completezi. Practic, deschizi calculatorul, laptopul ori tableta, accesezi platfora online telecredit.ro, si completezi formularul de creditare. Odata completat si trimis acest formular, cererea ta este analizata de cei de la Telecredit, si daca totul este in regula, vei primi banii in contul tau bancar in cel mai scurt timp.

Ce rubrici sunt de completat in formular online (cererea de credit): suma pe care doresti sa o accesezi, data rambursarii, datele tale personale, incarcarea documentelor scanate solicitate.

De retinut:
- accesarea se face doar online
- nu se percep comisioane
- nu exista alte costuri ascunse
- transferul banilor se face in ziua imprumutului
- poti solicita un credit chiar daca mai ai altele in derulare.

Daca ai probleme si nu poti rambursa la timp imprumutul de la Telecredit, atunci trebuie sa-i contactezi cu cel putin trei zile inainte de data scadenta. IFN-ul iti poate oferi o refinantare daca achiziti pana la data scadenta dobanda aferenta primului imprumut.

Important este de stiut ca nu poti aplica la mai multe credite deodata la Telecredit. Poti sa soliciti un nou imprumut, doar dupa ce l-ai rambursat pe anteriorul.

Conditii de eligibilitate:
- sa ai varsta de minim 18 ani
- sa fi angajat ori pensionar
- sa incasezi veniturile intr-un cont bancar
- sa ai un telefon mobil activ si o adresa de email

Acte necesare imprumut Telecredit:
- copie dupa buletinul de identitate in care trebuie sa notezi de mana 'conform cu originalul" si sa semnezi aceasta copie;
- un extras de cont pe ultimele 30 de zile (scanat ori fotografiat).
Aceste acte necesare pentru solicitarea unui credit (scanate ori fotografiate) se incarca in platforma celor de la Telecredit, in rubricile din formular unde se mentioneaza.

Un alt aspect important este acela ca Telecredit ofera imprumuturi si celor inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici. De asemenea, poti sa ai si alte credite in derulare ca nu este nicio problema; fiind durata de creditare foarte mica, riscurile pe termen scurt sunt asumate de IFN.

Alte aspecte importante pe care ar fi bine sa le retineti este ca, acest produs oferit de Telecredit, ca si alte credite de gen din piata nu trebuiesc accesate decat in situatii de reala urgenta. Acest aspect este tratat pe larg in platforma celor de la Telecredit in rubrica de Creditare Responsabila, rubrica pe care va invitam sa o cititi cu atentie. 
Custom Search