Pagini

marți, 25 octombrie 2016

Credite bancare pe loc, fara alte acte

Chiar daca pare de necrezut, nu este deloc asa. De acum chiar poti accesa credite bancare pe loc, fara alte acte.


Cine si-ar fi imaginat acum cativa ani in urma ca vei merge la o banca si, fara acte, vei solicita si primi un imprumut in cateva ore, fara bataie de cap? Va spune eu: nimeni!

Este adevarat ca astfel de credite bancare pe loc, fara alte acte, exista deja in ofertele mai multor banci. Insa, prima care a venit cu aceasta idee (din cate stim noi) este ING Bank.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Aceasta banca a realizat un acord cu ANAF, prin care poate verifica bonitatea clientilor intr-un mod foarte simplu si rapid, fara sa mai fie nevoie sa le solicite acestora adeverinta de venit, ori alte acte inutile. Practic, printr-un simplu act prin care este de acord cu verificarea bazei de date ANAF in ceea ce te priveste, poti sa soliciti un credit bancar in doi timpi si trei miscari.

ING Personal, creditul bancar ce poate fi accesat in conditiile enuntate mai sus, iti poate aduce sume de bani de pana la 90.000 de lei, fara avans, fara deverinta de venit.

Creditul de nevoi personale ING Personal vine si cu o dobanda foarte avantajoasa de 9,25% pe an. Perioada de creditare poate varia intre 1 si 5 ani, iar pentru a obtine creditul trebuie sa ai un venit minim lunar de 1.000 de lei.

Alte conditii de eligibilitate: varsta minima de 18 ani si maxima de 65 ani barbati ori 63 de ani la femei, o vechime de minim 1 an in munca cu cel putin 6 luni la ultimul angajator, fara intreruperi mai mari de 30 de zile in ultimul an.

Acest credit bancar este util si pentru refinantarea altor credite. Daca vrei sa faci rost de bani, dar ai un alt credit in derular,e poti solicita creditul ING personal care sa-ti stinga datoria vechiului imprumut si sa pastrezi diferentele de bani. De asemenea, prin refinantare cu ING personal poti sa-ti strangi la un loc mai multe credite, ori pur si simplu poti obtine o dobanda mai avantajoasa.

Acest credit bancar poate fi accesat online, insa este doar o accesare preliminara, finalizarea accesarii se face la o agentie ING, unde vei semna si contractul.

Daca ai veniturile raportate la ANAF, nu mai ai nevoie de adeverinta de venit, nici de cupon de pensie, ci doar de a-ti da acordul pentru verificarea veniturilor in baza de date ANAF.

Odata ce ai semnat contractul de credit, vei primi banii in contul tau ING. daca n-ai unul, poti sa-l deschizi in prealabil. 
Custom Search