Pagini

miercuri, 5 octombrie 2016

Un credit rapid si simplu ca 'Buna ziua'

Multi creditul este o noua oferta a celor de la Simplu Credit.


Multi Creditul este un produs financiar de nevoi personale ce poate fi accesat rapid, indiferent de modul in care doresti sa utilizezi banii obtinuti.

Fie ca e vorba de o urgenta medicala, de studii sau de vacanta, multi creditul este o varianta de imprumut prin care poti accesa pana la 15.000 de lei, pe perioade de la 6 la 6 de luni.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Accesand un credit rapid si simplu ca 'Buna ziua', vei beneficia de rate fixe pe intreaga perioada de derulare a imprumutului. Creditul se face in lei, deci, in timp nu vei fi afectat de variatiile de curs valutar.

Creditul se acorda in functie de fiecare client in parte, de posibilitatile financiare, dar si de buna credinta a acestuia manifestata cu ocazia contractarii altor credite.

In fapt, cei de la Simplu Credit acorda un calificativ de incredere, in baza caruia in viitor poti obtine costuri mai mici pentru un potential credit.

Comisioane nu sunt decat cele existente in oferta, iar pe parcursul derularii creditului, valoarea ratei nu se modifica.

Daca se intarzie cu rambursarea, se platesc penalizari de pana la 0,4% pe zi din sumele datorate (fara dobanda cumulata).

Daca se depasesc cele 30 de zile de intarziere la plata datoriilor, clientii sunt raportati catre Biroul de Credit.

Pentru accesarea unui Multi Credit, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani si sa ai un venit minim net lunar de 650 de lei.

Actele necesare accesarii unui Multi Credit de la Simplu Credit:

- copie dupa buletin
- adeverinta de venit
- acord transmitere, prelucrare si consultare Biroul de Credit.

Exemple de calcul:
- pentru un imprumut in valoare de 5.000 de lei contractat pentru 12 luni, rata lunara este de 511,68 lei;
- pentru suma de 10.000 de lei, imprumutata pentru o perioada de 24 de luni, rata lunara ajunge la 58,47 lei;
- pentru suma maxima ce poate fi accesata in valoare de 15.000 de lei, contractata pe o perioada de 6 de luni, rata lunara ajunge la 631,69 lei.
Custom Search