Pagini

sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Credit nebancar prin telefon fara acte

Exista posibilitatea de a accesa un credit nebancar fara acte, fie online, fie prin telefon


Un credit nebancar prin telefon fara acte reprezinta un produs financiar acordat de IFN-uri, de regula pentru clientii mai vechi, cei care au deja un cont inregistrat pe platforma online a IFN-ului.

Acestor clienti mai vechi, IFN-ul le-a verificat intr-un fel sau altul eligibilitatea si bonitatea, de aceea exista aceasta asumare de risc de a le acorda credite prin telefon.

Un credit nebancar prin telefon fara acte, nu este mai scump decat cel acordat online, diferitt este doar modul de accesare. 

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Practic, sunand la un numar de telefon, iti dai acordul de imprumut si in scurt timp primesti banii in contul tau bancar. Insa, v-am zis, trebuie sa fi fost deja inregistrat pe platforma online a IFN-ului pentru a prezenta garantia ca sunteti un bun platitor, ca aveti posibilitatea financiara de a va rambursa creditul.

Printre societatile nebancare care acorda credite nebancare prin telefon se numara:

- Credit Fix un IFN ce acorda credite online pe termen scurt chiar si de pe telefonul mobil. Pentru a aplica la Credit FIx pentru un credit, trebuie sa completezi formularele online de pe platforma lor. Daca esti client existent, adica ai luat cel putin un credit, poti sa soliciti un nou imprumut contactand IFN-ul telefonic la numarul 0374.475.000 sau prin email la contact@creditfix.ro.

- Ferratum ofera posibilitatea sa soliciti un credit chiar prin SMS, daca esti la al doilea credit. Serviciul de credit prin SMS este unul nou pentru Romania si poate fi accesat de orice persoana, atat din mediul urban cat si din rural. Iti poate aduce un imprumut rapid fara acte, intr-un timp foarte scurt; banii ii primesti printr-un cont bancar, la banca unde ai un cont personal.  Acest credit prin SMS oferit de Ferratum ofera o serie de avantaje clientilor: poate fi accesat oricand, nu este nevoie de acte, aprobarea se face ultra-rapid.  Numarul de telefon la care poti trimite SMS este 021 9090 (numar cu tarif normal). De asemenea, ai la dispozitie si o adresa de email: office@ferratum.ro

- Cetelem este un alt IFN ce ofera posibilitatea accesarii unui credit de nevoi personale prin telefon. Poti suna oricand pentru o finantare. Numarul disponibil este 021 305 12 31. Este o oferta avantajoasa, cu o dobanda garantata de 7,6%, fara garantii pentru sume de pana la 200.000 de lei si comisioane zero. De asemenea, nu aveti nevoie de adeverinta de venit pentru a solicita telefonic un credit de la Cetelem.
Custom Search