Pagini

luni, 19 decembrie 2016

Cele mai accesibile imprumuturi nebancare

Vrei sa faci rost de bani si nu stii cum poti sa-i obtii repede? Iata cateva optiuni de imprumuturi nebancare pe care le ai la dispozitie.


Piata imprumuturilor nebancare este una in continua schimbare, cu oferte adaptate unei anumite tipologii de clienti. Sunt IFN specializate in imprumuturile rapide pe termen scurt, altele acorda bani pe termen lung cu ipoteca, altele ofera credite cu garantii auto, etc.

In ultimii ani au iesit in evidenta ofertele de credite rapide pentru restantieri. Aceste oferte se adreseaza unei anumite categorii de clienti, acei client care au avut deja o experienta cu o banca ori un IFN, si prin faptul ca au intarziat la plata ratelor, au fost reclamati la Biroul de Credite, unde acum apare cu un istoric negativ, si deci, au statutul de rau-platnic.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Ei bine, unele IFN-uri s-au gandit si la restantieri. Din acest motiv, aceste IFN-uri afiseaza conditii clare pentru acestia, specificand ca ofera imprumuturi nebancare pentru restantieri. Nu sunt multe IFN-urile ce acorda credite restantierilor, insa, ai de unde alege, daca te gasesti in aceasta situatie. Iata si cateva exemple de IFN-uri la care puteti apela daca sunteti inscrisi in Biroul de Credite, deci sunteti restantier: Viva Credit, Extra Simplu, Credit Fix, Ferratum, Telecredit, etc.

O alta categorie de clienti sunt cei ce cauta imprumuturi nebancare acordate rapid. Acestia au nevoie de bani intr-un timp foarte scurt. Din acest motiv apeleaza la IFN-uri si nu se duc la banci. Bancile ofera timpi mai mari de acordare a creditelor. In aceasta categorie de imprumuturi nebancare gasim produse cat de cat asemenatoare cu creditele de nevoi personale oferite de bani, usor mai permisive, insa cu preturi usor mai ridicate. Pentru aceste produse financiare nu se califica orice roman. De regula, cei ce s-ar califica pentru aceste imprumuturi nebancare, s-ar califica si pentru cele bancare. Conditiile in mare sunt: un venit stabil, o vechime la locul de munca, sa nu ai restante anterioare, deci sa nu fi inscris in Biroul de Credit ca rau-platnic, etc. Dintre IFN-urile ce acorda astfel de imprumuturi nebancare, amintim: Cetelem, TBI Credit, BRD Finance, etc.

Creditele nebancare garantate sunt o alta categorie de produse accesibile. De cativa ani, chiar si Casele de Amanet au capatat statutul de Institutie Financiara Nebancara (IFN), deci, putem considera ca si de la Casele de Amanet putem obtine un imprumut nebancar cu garantie. Aici lucrurile sunt simple, daca ai un bun de valoare (autoturism, bijuterii, tablouri, ceasuri, electronice si electrocasnice, etc), poti sa-l lasi gaj un timp, in schimb primesti un anumit procent din valoarea actuala de piata a respectivului bun. Dupa ce se scurge perioada respectiva, odata ce rambursezi imprumutul, primesti inapoi bunul amanetat. 
Custom Search