Pagini

joi, 2 martie 2017

Credit nebancar Zaplo doar cu buletinul

Obtinerea unui imprumut nebancar a revenit la forma sa de acordare doar cu buletinul.


Zaplo acorda credite rapide doar cu buletinul in conditii simple de rambursare.

Una din societatile nebancare prezente in piata financiara din Romania, Zaplo IFN acorda imprumuturi rapide doar cu buletinul prin intermediul platformei sale online.

Solicitarea unui credit la Zaplo se poate face intr-un mod cat se poate de simplu. Se alege durata si valoarea imprumutului si se da click pe butonul de 'solicita imprumut'.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Urmeaza sa completezi un formular unde sa te inregistrezi, adica sa-ti deschizi un cont in platforma IFN-ului. Pasul urmator se refera la alegerea caii de a primi banii, fie prin transfer bancar, in aces caz trebuie sa specifici contul bancar unde doresti sa primesti banii imprumutati, fie sa-i ridici cash de la o sucursala CEC Bank.

Odata ce ti-ai deschis cont pe platforma zaplo.ro, poti intra oricand sa-ti verifici statutul de imprumutat, sa aplici pentru un alt imprumut, ori sa-ti verifici bonitatea.

Accesarea unui credit nebancar Zaplo doar cu buletinul presupune o copie scanata ori fotografiata dupa cartea de identitate. Insa, vei avea nevoie si de documente justificative de venit.

Documente justificative de venit:
- fie adeverinta de venit pe ultima luna
- fie talon de pensie
- fie fluturas de salariu pe ultima luna
- fie extras de cont de salariu pe ultima luna.

In cazul in care nu detineti venituri din salarii ori pensii, puteti justifica existenta unor venituri permanete si prin alte documente, unde e cazul, spre exemplu la veniturile din: drepturi de autor, chirii, transferuri bancare, tichete cadou, diurna, etc.

De asemenea, puteti aduce drept dovada de venit si adeverinta de venit pe anul anterior: fisa fiscala de la angajator ori extras de cont aferent ultimei luni din anul anterior.

Odata ce ai solicitat imprumutul, daca totul este in regula, primesti banii prin transfer aproape automat, in ritmul de cuntionare al fiecarei banci in parte. Daca ai optat pentru varianta de ridicare cash de la o sucursala CEC Bank, atunci dureaza un pic mai mult.

Ca sa aflii care este suma maxima pe care o poti imprumuta, trebuie sa ai un cont deschis pe platforma online Zaplo, unde, in functie de datele pe care le-ai introdus in calculator de credite, vei obtine si suma maxima pe care o poti obtine. Creditul se acorda pe o perioada de maxim 30 de zile.

Pentru solicitarea unui imprumut nebancar rapid doar cu buletinul de la Zaplo, este neaparat nevoie sa fi rezident in Romania.

Daca vrei sa rambursezi anticipat creditul o poti faci oricand doresti inainte de data scadenta. Altminteri, poti sa platesti la termen. Cei de la Zaplo IFN iti vor reaminti cu doua zile inainte de scadenta ca trebuie sa rambursezi creditul. Poti rambursa prin transfer bancar intr-un din conturile spcificate de catre cei de la Zaplo.

Odata ce ai obtinut un imprumut de la Zaplo, nu poti sa te imprumuti din nou, inainte de a rambursa. Trebuie sa rambursezi la timp creditul ca sa dovedesti ca esti de buna credinta, si daca mai ai nevoie, poti sa mai soliciti alt imprumut.

De retinut este ca primul imprumut la Zaplo este gratuit, adica dai inapoi exact suma pe care ai solicitat-o si ai primit-o. Nu platesti nimic in plus, nici comisioane si nici dobanzi. 
Custom Search