Pagini

duminică, 26 martie 2017

Credite rapide pentru cei cu venituri reduse

Cei de la CreditFix ofera credite rapide si persoanelor cu venituri reduse


O mare parte din clientii refuzati de banci pentru acordarea unui credit bancar, nu se califica din cauza veniturilor reduse ori a varstei inaintate.

Acestui sector de clienti, Credit Fix le aloca o atentie sporita.

Asa cum ne spun in autodescriere, cei de la Credit Fix se adreseaza in mod special persoanelor cu venituri mici si celor cu varsta inaintata - pensionarilor.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Persoanele cu venituri reduse primesc greu un credit pentru ca majoritatea societatilor financiare, fie ele banci ori IFN-uri solicita un prag minim de venit pentru acordarea unui credit.

Creditele rapide oferite de cei de la Credit Fix se adreseaza tocmai persoanelor cu venituri reduse, in scopuri de rezolvare a unor probleme ce nu suporta amanare. Spre exemplu, daca ai de rezolvat o urgenta medicala, daca ti s-a stricat masina, frigiderul ori televizorul, daca ai nevoie pentru rechizitele scolare ale copilului, poti apela la aceste credite rapide, pentru ca ele se adreseaza tocmai rezolvarii unor situatii neprevazute.

Creditele rapide oferite de cei de la Credit Fix sunt cuantificate intr-un produs unic, un imprumut preaprobat, ce-ti pune la dispoziite o suma de bani intr-un mod cat se poate de simplu. Poti sa accesezi acest credit telefonic ori online, din contul tau de client.

Accesul la aceste credite rapide il au toti clientii cu o nevoie urgenta. La aceste sume mici de bani poi apela in caz de cheltuieli neprevazute, si poti dispune astfel de o suma mica de bani pana incasezi urmatorul salariu.

Este simplu sa accesezi. Poti sa o faci online, deschizandu-ti un cont de client, sa completezi cererea de creditare si sa depui actele necesare. Totul este cat se poate de usor de facut. Documentele care ti se solicita le poti scana ori fotografia simplu, cu telefonul.

Conditiile de eligibilitate:
- sa incasezi venitul intr-un cont bancar
- sa ai un venit de minim 500 de lei lunar
- sa ai minim 18 ani impliniti.

Pentru detalii privitoare la creditul rapid oferit de cei de la Credit Fix, puteti sa sunati la numarul; de telefon 0374 475 000. Puteti de asemenea sa solicitati detalii si pe email, pentru acest lucru aveti la dispozitie adresa: contact@creditfix.ro.

Programul cu publicul al celor de la Credit Fix este de luni pana vineri de la 9:00 la 18:00.
Custom Search