Pagini

miercuri, 10 mai 2017

Credit bancar de nevoi fara adeverinta de venit

Creditul Expresso de la BRD se acorda acum fara adeverinta de venit, cu zero comision de administrare.


Un credit bancar de nevoi personale cu dobanda variabila ori fixa, acordat fara adeverinta de venit este produsul celor de la BRD - creditul Expresso.

Acest credit are o dobanda variabila de 6,3% + ROBOR la 6 luni, ori fixa de 8,33%. Dobanda este una avantajoasa pentru un credit de nevoi personale.

Acordarea se face rapid, iar ca sa grabesti un pic lucrurile poti sa te inregistrezi online, completand formularul pus la dispozitie de banca. Lasandu-ti datele persoane, un telefon si un email, vei fi contactat ulterior si ti se vor da detalii despre produsul financiar dorit.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Suma de bani pe care o poti imprumuta este de pana in 90.000 de lei, ori echivalent in euro de 20.000, iar perioada de creditare de maxim 5 ani.

Vestea vuna la creditul Expresso este ca are o perioada de gratie de 6 LUNI. Da, da, ati auzit bine! perioada de gratie de 6 luni, iti permite sa te gandesti la plata ratelor si rambursarea creditului abia dupa 6 luni de la contractare.

Pentru creditul de nevoi personale Expresso, cei de la BRD nu solicita adeverinta de venit, doar un acord de consultare al bazei de date ANAF. Sunt acceptate o gama larga de venituri, din salarii, pensii, chirii, venituri din activitati independente, etc.

Pentru sume de bani de pana in 5.000 de lei, gasiti la BRD creditul Expresso Instant. Acest credit se obtine in nume personal, fara implicarea sotului ori sotiei, dupa caz.

Pe platforma online a BRD, gasiti un calculator de credite unde puteti afla detalii despre costurile unui credit, ba puteti vedea chiar si un scadentar cu ratele aferente sumei de bani pe care o selectati. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti suma de bani si moneda, durata creditului si modalitatea de plata (plati lunare fixe ori descrescatoare). Odata ce ati selectate datele respective, scadentarul va ofera detaliat un tabel cu platile lunare aferente perioadei si valorii creditului selectate de dumneavoastra. Este destul de simplu de utilizat acest calcultor de credite de la BRD.

Evident, puteti sa accesati oricare din creditele oferite de cei de la BRD vizitand una din unitatile bancii, unitati destul de raspandite in localitatile din Romania.

Oricum pentru accesarea, chiar daca completati formularul online, tot va trebui sa va deplasati la cea mai apropiata unitate BRD pentru finalizarea, pentru semnarea contractului de credit. Abia dupa aceea, daca vi se aproba imprumutul, banii va vor fi virati in contul personal. 
Custom Search