Pagini

joi, 8 iunie 2017

Credite nebancare online 2017

Cele mai usor de accesat imprumuturi nebancare in 2017 sunt cele acordate online


Daca vrei sa obtii bani urgent intr-un timp scurt si n-ai vreme de asteptat dupa eliberarea unei adeverinte de venit ori a altor acte imposibil de obtinut in 2 ore, atunci cu siguranta ca trebuie sa optezi pentru creditele nebancare online.

Exista multe IFN ce acorda credite nebancare online, unele ce acorda sume reduse pe termen scurt, altele de la care poti obtine si sume mai mari pe termen lung. Ideal ar fi sa urmaresti piata, sa te informezi despre ofertele de credite si sa le corelezi cu nevoile tale imediate.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Cele mai simplu de accesat credite online sunt cele acordate de IFN-urile ce nu solicita multe acte, de cele mai multe ori rezumandu-se la doua: buletin si extras de cont. Este adevarat ca aceste credite sunt si mai scumpe, pentru ca, nu-i asa, IFN-urile trebuie sa-si acopere si ele intr-un fel riscurile de a acorda credite in conditii permisive. Un risc asumat de aceste societati financiare este si acordarea de credite catre restantieri catre cei inscrisi in Biroul de Credite ca rau-platnici. Practic, daca ar fi traducem, ar insemna ca un om ce nu si-a respectat o obligatie de plata in trecut, nerambursand la timp o rata, poate solicita un nou credit, fara batai de cap. Vedeti ceva in neregula in acest enunt? Da! Se presupune ca un om care a ramas restantier in trecut, de acum va fi un bun-platnic, responsabil. Ei bine, poate chiar este responsabil si un bun-platnic, insa, in fapt, exista riscuri sa nu fie. Aceste riscuri sunt asumate de IFN-urile care il vor mai imprumuta. Riscurile astfel enuntate sunt cuantificate in dobanzi. Iata de ce, unele dintre aceste costuri sunt atat de ridicate.

Ei bine, pentru credite nebancare online 2017 puteti apela la un IFN care sa va indeplineasca cerintele. Ofertele nu se lasa asteptate. Putem spune deja ca exista in piata financiara mult mai multe IFN-uri ce acorda credite online. Asadar, tehnologia a inaintat, uneori chiar mai rapid decat credem ori decat simtit.

Comod, din confortul casei tale, poti accesa, utilizand un gadget (laptop, telefon, tableta) un astfel de credit online in 2017, fara batai de cap. Asigura-te ca ai la indemana niste copii scanate ori fotografiate dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Pentru credite nebancare online pentru restantieri puteti sa va axati in cautari pe acele IFN-uri ce au in portofoliu microcredite.

Iata si cateva societati nebancare ce acorda credite online in 2017:

Mindi - o societate nebancara noua, al carei prim imprumut este acordat gratis. Tot procesul se deruleaza transparent, online, fara comisioane, fara garantii ori giranti. Daca totul este in regula, primesti banii in 10 minute.

iCredit - un IFN cu experienta in piata financiara din Romania, la care puteti apela chiar daca nu aveti posibilitatea accesarii online a unui credit. Cei de la iCredit au in portofoliu si serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului.

Telecredit - o societate ce ofera un credit nebancar rapid fara costuri ascunse. Poti aplica online, fara intermediari, fara garantii ori giranti.

Extrasimplu - este un imprumut urgent aflat in portofoliul celor de la IFN Extra Finance. Acesta este un credit online cu dobanda fixa si comisioane zero. Nu este nevoie de adeverinta de salariat pentru accesare.

Askredit - este un alt IFN ce acorda credite nebancare online in conditii permisive. Poti aplica pentru un credit online in conditii din cele mai simple, discret, comod, fara comisioane ascunse. Regulile sunt clare, le gasiti pe platforma online a societatii. 
Custom Search