Pagini

luni, 10 iulie 2017

Credite online fara documente

Pentru a face rost de bani intr-un timp scurt, de cate ore, trebuie sa accesati un credit online fara documente.


Documentele scrise solicitate de catre o societate financiara pentru a-ti aproba un credit, reprezinta o intarziere a accesului la banci.

Persoanele care cauta credite online fara documente, vor sa faca rost de bani in cate ore, fara sa fie nevoiti sa se deplasezi la sediul unei banci ori al unei institutii nebancare, fara sa trebuiasca sa aduca adeverinte de venit, copii dupa cartea de munca ori alte acte pe care le obtii cu greu, si intr-un timp nu tocmai scurt.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Sunt IFN-uri ce acorda credite online, care nu solicita documente printate pentru aceasta operatiune. Practic, tu completezi cererea de credit online, iar actele care ti se solicita sunt copii scanate ori fotografiate dupa actul de identitiate si dupa extrasul de cont. Extrasul de cont, unde se vad intrarile, adica veniturile obtinute de tine in ultima perioada, reprezinta asigurarea ca iti poti rambursa creditul pe care doresti sa-l accesezi.

Toate creditele online acordate fara documente sunt scumpe. Dobanzile mari se datoreaza riscurilor asociate mari. Aceste produse financiare sunt in fapt cele mai scumpe din piata. De aceea, institutiile de reglementare atrag atentia asupra pericolului indatorarii excesive si pericolului reesalonarii acestor imprumuturi, care pot umfla foarte tare sumele datorate de clienti. la randul lor, chiar societatile financiare au sectiuni pe platformele online proprii in care atrag atentia clientilor despre pericolul indatorarii excesive si despre responsabilitatea financiara.

Credite fara documente acorda IFN-urile ce acorda bani online.

Iata cateva dintre IFN-urile in al caror portofoliu veti descoperi astfel de imprumuturi online:

1. Telecredit - ofera un credit online simplu si rapid, fara intermediari, fara costuri ascunse, cu banii imediat (ne promit chiar 15 minute la accesare).

2. Mindi Credit - cu obtinerea banilor in 10 minute, fara dobanda la primul imprumut, fara comisioane. Poti accesa credite online fara documente, aplicand din fata calculatorului ori folosind un gadget adecvat.

3. Mobilocredit - o alta societate nebancara ce acorda credite online. Ei ne spun ca poti primi banii in 30 de minute. Dobanda este avantajoasa, iar procedurile de accesare sunt facile. Nici ei nu solicita documente.

4. Ocean Credit - un al IFN la care poti apela pentru bani online. Creditul lor este unul 'instant', care nu presupune documente suplimentare si nici drumuri inutile.

5. Viva Credit - un IFN cu vizibilitate in piata, ce ofera sume reduse de bani pe perioade scurte de timp. Poti aplica online si sa primesti banii in 2 ore (daca esti in timpul programului).

6. Credius - o societate nebancara ce acorda bani in 60 de minute. Nu ti se solicita adeverinta de salariu, ai nevoie doar de buletin. La ei puteti imprumuta sume si mai mari, fara adeverinta de venit.

Acestea sunt doar cateva din IFN-urile romanesti la care puteti apela pentru obtinerea de credite online fara documente. In piata sunt mult mai multe societati nebancare. Trebuie sa stiti ca majoritatea acestor IFN-uri activeaza in Bucuresti, insa, tinand cont ca ele acorda credite online, cu banii direct pe card, nu prea conteaza unde locuiesti tu, cu conditia sa ai un cont bancar unde sa primesti banii imprumutati.
Custom Search