Pagini

sâmbătă, 5 august 2017

Credit Mindi pentru cheltuieli suprinzatoare

Daca ai o cheltuiala neprevazuta care nu sufera amanare, cei de la Mindi va garanteaza un imprumut cu banii in 10 minute

Un imprumut rapid aproape instant ce poate fi folosit pentru cheltuieli neprevazute - acesta este produsul financiar oferit de Mindi.ro.

Mindi este o institutie nebancara specializata pe acordarea de credite pe termen scurt si lung.

Pentru a accesa un credit, trebuie sa completezi cererea online, dupa care sa te deplasezi la una din sucursaelele IFN-ului pentru o analiza finala si pentru a primi banii cash.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Varsta de acorda a imprumutului variaza intre 25 si 75 de ani, asadar, chiar si pensionarii pot beneficia de acest credit urgent oferit de Mindi.

Primul imprumut in valoare de maxim 600 de lei se acorda fara dobanda, adica cat imprumuti atat rambursezi.

Pentru accesare, poti folosi varianta online, ori poti suna la numarul de telefon 031 9474, cu tarif normal, ori si mai simplu, poti sa mergi direct la una din sucursalele Mindi (Bulevardul Camil Ressu Nr. 16, bl.4 bis, Parter, Sector 3, Soseaua Colentina, Nr. 3B, bl. 33B, Parter, Sector 2, Strada Drumul Taberei, Nr. 18, Sector 6, Soseaua Oltenitei Nr. 140, bl. 5, Parter,Sector 4, Bucuresti.

Conditii de eligibilitate:
-varsta intre 25 si 75 de ani
- cetatenie romana
- buletin valabil
- cont si card bancar
- venituri cu caracter permanent
- fara restante la alte imprumuturi

Dupa ce completezi cererea online aflii foarte repede daca esti eligibil sau nu. Pentru a obtine imprumutul efectiv, va trebui sa te deplasezi la o sucursala apropiata.

Pentru a apelica la un credit rapid Mindi, poti opta pentru variantele
- online - pe platforma IFN-ului (www.mindi.ro)
- telefonic
- direct in sucursala prin completarea unei cereri de imprumut.
Mindi acorda imprumuturi rapide, aproape instante. Sumele acordate sunt mici, iar perioadele de acordare sunt si ele reduse. Insa, daca este nevoie, se poate apela la o prelungire a perioadei de rambursare.

Rambursarea se face fie prin achitare directa intr-una din sucursale, fie prin transfer bancar.

Creditul oferit de Mindi nu este unul cu garantie. Asadar, nu aveti nevoie de garantii pentru a accesa un astfel de imprumut.
Custom Search