Pagini

luni, 23 octombrie 2017

STAR CREDIT - IFN romanesc

Oferta de credite nebancare de la STAR CREDIT IFN


New entry in piata nebancara din Romania - STAR CREDIT, infiintata in 2016 si inregistrata la BNR in 2017, este o companie cu capital romanesc, tanara si dornica de afirmare.

Produsele financiare oferite de acest IFN pot fi catalogate drept "rapide", cu costuri fixe, adaptate nevoilor clientilor dar si posibilitatilor acestora.

Produsul lor se numeste Creditul STAR.CREDIT. Acesta este un imprumut ideal cand te gasesti intr-o situatie dificila ori daca doresti sa investesti si sa creezi pentru cei dragi un confort sporit, ori de ce nu, sa-ti faci chiar tie viata mai usoara.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Alegand acest imprumut intitulat sugestiv STAR.CREDIT, poti beneficia de sume de bani cuprinse intre 300 si 2.000 de lei, cu rambursare in 15, 30 ori 45 de zile. Ratele sunt fixe, iar comisionul de administrare este zero.

Pentru accesare, ai nevoie doar de buletin si de extras de cont.

STAR.CREDIT se acorda fara giranti si fara garantii.

Formularul online de accesare pentru un credit se completeaza usor, iar daca ti se aproba, poti obtine banii intr-un interval de 2-24 de ore, depinde si de transferul bancar.

Rambursarea se face in rate fixe, rate achitandu-se fie prin transfer bancar, fie prin numerar.

Costurile asociate acestui credit:
- dobanda de 0,2% pe zi este fixa
- daca intarzii la plata rate, platesti penalizari de 0,4% pe zi la suma restanta
- comision unic de 50 de lei pentru prelungirea cu 15 zile a datei scadente
- nu se percepe comidion de analiza, nici de administrare si nici de rambursare anticipata.

Pentru a solicita un credit trebuie sa completezi cererea de credit online. Dupa finalizarea ei, foarte rapid ti se va da un raspuns. In caz ca ti se apriba imprumutul, banii ii primesti in aceeasi zi in contul tau bancar.

SC STAR CREDIT & LEASING IFN SA isi are sediul in Ploiesti, Piata Victoriei, nr. 12, judetul Prahova. Numarul de telefon la care puteti solicita informatii este 0374 817 990. Puteti sa trimiteti si un email la adresa contact@star.credit Pentru alte detalii, vizitati portalul https://www.star.credit/.

Pentru a obtine un STAR.CREDIT trebuie sa: ai minim 18 ani, sa ai un cont bancar, o adresa de email valabila, un buletin valid.

Actele solicitate sunt copiile scanate dupa extrasul de cont si dupa actul de identitate.

Daca te gasesti in impas cand se apropie rambursarea creditului, poti solicita o rescadentare. Aceasta rescadentare se solicita printr-un SMS. Ea trebuie solicitata cu cel putin 3 zile inainte de data scadenta, cand se plateste si comisionul de rescadentare.

Rescadentarea se face de la caz la caz, in acord cu clientul. IFN-ul stabileste un numar de zile de comun acord cu acesta.
Custom Search