Pagini

vineri, 10 noiembrie 2017

Creditul la reducere de Blackk Friday

Exista in piata credite rapide cu ocazia Black Friday-ului


Pentru ca se apropie Black Friday-ului, multe societati financiare, banci si IFN-uri au pregatit campanii cu aceasta ocazie.

Cei de la Provident au o oferta speciala de Black Friday. Promotia este valabila in perioada 1 - 21 noiembrie 2017 si produsul lor se numeste "imprumutul la reducere".

Imprumutul la reducere de la Provident va permite accesul la sume de bani cuprinse intre 1.000 si 2.000 de lei, cu rambursare saptamanala - rate saptamanale intre 25 si 50 de lei. Poti plati doar dobanda, fara comisioane. Daca accesezi serviciul de gestionare la domiciliu al creditului, acesta este GRATUIT. Aceasta oferta este una atractiva, mai ales pentru cei ce nu detin un cont bancar si vor sa primeasca banii la domiciliu, in mana.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Creditul cu reducere iti permite sa ai acces la produsele dorite pe care doresti sa le cumperi cu ocazia Black Friday.

Cum procedezi pentru a lua un imprumut cu reducere de la Provident? Ai mai multe variante la indemana: poti sa completezi formularul online si sa astepti sa fi contactat de un reprezentant Provident urmand a stabili ulterior detaliile; poti sa suni la numarul de telefon 021 275 75 75 si sa optezi pentru varianta de creditare care ti se potrivesti, poti chiar sa trimiti un SMS la 1805 si te vor suna ei sa stabiliti impreuna detaliile de accesare.

Campania lansata de Provident - "imprumutul la reducere" cu ocazia Black Friday este valabila pana pe 21 noiembrie 2017, asa ca ar fi bine sa va grabiti daca vreti sa prindeti aceasta oferta.

Dupa cum v-am spus mai spus, puteti imprumuta sume intre 1.000 si 2.000 de lei, cu rambursare in 52 de saptamani. Pot accesa un credit orice persoana fizica care indeplinesc conditiile urmatoare: nu au mai avut un credit la Provident, ori daca au avut contract de imprumut cu Provident, si-au achitat integral sumele datorate, indeplinesc conditiile de eligibilitate stabilitate de creditor, au un grad de indatorare mai mic de 65%, in acest procent intrand si creditul pe care ar urma sa-l acceseze de la Provident.

Asadar, acum aveti posibilitatea sa va cumparati de Black Friday produsele dorite si sa le achitati in rate, rambursandu-va practic, creditul Provident contractat special cu aceasta ocazie. Aveti avantajul ca primiti si serviciul de gestionare la domiciliu al imprumutului in mod gratuit.
Custom Search