Pagini

luni, 20 noiembrie 2017

Imprumuturi online iCredit

Pentru nevoi imediate poti apela la imprumuturile online (chiar si la domiciliu) de la iCredit


Ai nevoie de bani rapid, insa nu vrei sa ti se solicite garantii? iCredit acorda imprumuturi online fara garantii, in rate lunare, bilunare ori saptamanale.

Produsul lor denumit 'imprumut rapid' iti pune la dispozitie sume de bani cuprinse intre 400 si 6.000 de lei, in maxim 24 de ore de la accesare. Chiar si la tine acasa, daca asta iti doresti, pentru ca cei de la iCredit ofera si credite rapide la domiciliu.

Ei bine, creditul rapid de nevoi personale (cel mai rapid, dupa spusele lor), se acorda in baza a doua documente: buletin si adeverinta de venit.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Poti aplica online, lansadu-ti datele tale si vei fi contactat telefonic si vizitat acasa de un consultant iCredit. Daca ti se aproba creditul, primesti banii aproape imediat.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa completezi formularul online cu urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa, telefon mobil, email, suma dorita. iCredit are deschise 91 de puncte de lucru in toata tara. In Bucuresti sunt 8 puncte de lucru deschide de iCredit:
- Bucuresti sector 1 -Str. Cameliei, nr. 39, Parter, Sector 1;
- Bucuresti sector 2 - str. Chiristigiilor, nr.8, bl. P36A, parter, Sector 2;
- Bucuresti sector 3 - str. Nicolae Pascu, nr. 9,sc. 1, parter, Sector 3 , Vitan;
- Bucuresti sector 4 - Sos. Oltenitei, nr. 140, bl. 5, sc. 6, parter;
- Bucuresti sector 5 - soseaua Panduri, nr.29, Bl. 92A, Sc. A, parter;
- Bucuresti sector 6 - str. Cernisoara, nr. 20, Bucuresti
Bucuresti Titan - bld. Chisinau, nr. 25, bl. A8, sc. 1, parter;
- Bucuresti Drumul Taberei - str. Valea Oltului, nr. 21, parter+subsol, scara 1, ap. 26.

Creditul rapid iCredit, dupa cum spuneam anterior iti da accesul la sume de bani cuprinse intre 400 si 6.000 de lei, pe perioade cuprinse intre 14 si 43 de saptamani, adica intre 6 si 15 luni. Rambursarea se poate face in rate saptamanale, bilunare ori lunare. Ratele sunt fixe.

Imprumuturile online iCredit nu prevad comisioane, nici alte taxe. Ratele sunt colectate saptamanal de la domiciliul clientului, astfel lucrurile se deruleaza extrem de rapid.

Pentru a aplica, poti sa intri pe platforma online a IFN-ului - http://icredit.co.ro, ori poti suna la numarul de telefon pus la dispozitie 031 7171 100. De asemenea poti trimite email la office@icredit.co.ro.

iCredit este de fapt o societate nebancara - Easy Asset Management, ce a luat fiinta in anul 2005. Aceasta institutie nebancara este unul din liderii de piata in acordarea de microcredite. La nivel european are mai mult de 1.500.000 de credite acordate. Acest IFN isi bazeaza sistemul pe comunicarea directa cu clientii. Interactiunea permanenta si buna comunicare i-a apropiat de oamenii, intelegandu-le mai bine problemele. Consultantii iCredit mentin o relatie stransa cu clientii, oferindu-le permanent solutii avantajoase.
Custom Search