Pagini

miercuri, 6 decembrie 2017

Credit rapid online cu dobanda 0

De sarbatori Telecredit ofera clientilor primul imprumut rapid online cu costuri zero


In perioada de sarbatori, pana la finele anului, veti gasi la Telecredit un credit rapid online cu dobanda zero, daca sunteti la prima accesare.

Cei de la Telecredit au dese promotii pentru primul credit rapid accesat de la ei, oferindu-le clientilor posibilitatea de a se imprumuta fara costuri, adica cu dobanda 0. Mai simplu spus, cat imprumuti, atat dai inapoi.

0% dobanda pentru primul credit pe care-l contractezi, este o promotie Telecredit valabila pana pe 331 decembrie 2017.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Maximul sumei pe care o poti accesa este de 2.000 de lei, iar perioada de imprumt este de fix 65 de zile, nici mai mult si nici mai putin.

Dobanda pe care o solicita Telecredit pentru primul imprumut rapid online pe care-l iei este in aceasta perioada de sarbatori 0%.

Daca esti la al doilea imprumut, dobanda anuala efectiva pentru cele 65 de zile de contract va fi de 2.448%.

Cum procedezi pentru a accesa un imprumut Telecredit?
- intri pe platforma online a IFN-ului
- stabilesti suma pe care doresti sa o imprumut (exista un calculator de credite unde vei face acest lucru prin tragerea cu mouse-ul de o bara care iti fixeaza suma ce doresti sa o accesezi).
- perioada nu trebuie sa o alegi pentru ca e fixa si este de 65 de zile;
- completezi mai apoi ceerea de credit online cu datele personale solicitate (acest lucru se face o singura data, la prima accesare, pentru urmatoarele creidte nu mai este nevoie sa completezi nimic);
- conforimi contul creat prin utilizarea emailului si a SMS-ului pe care le vei primi imediat dupa tirmiterea datelor;
- trimiti documente scanatate ori fotografiata solicitate in contul tau (le upload-ezi - le incarci in locul cerut de IFN);
- aprobare se face rapid, iar banii ii poti primi in cont in aceeasi zi.

Daca nu poti rambursa la data scadenta imprumutul rapid online solicitat, este important sa-i contactezi pe cei de la Telecreidt si sa-i informezi cu cel putin trei zile inainte de a expira contractul de credit - adica inainte de data scadenta. Poti obtine o refinantare daca achiziti dobanda imprumutului initial, comisionul de refinantare fiind zero.

Acest produs financiar oferit de Telecredit este un credit rapid pentru nevoi urgenta, din acest motiv banii ajung la tine intr-un timp extrem de scurt (chiar si in cateva minute de la momentul aprobarii), depinde in special de banca cu care lucrezi. In unele cazuri, banii ii vei vedea in cont incepand de a doua zi lucratoare pentru ca la unele banci transferul dureaza ceva mai mult.

Pentru orice lamuriri, puteti solicita mai multe informatii la numarul de telefon 021 9933 ori printr-un SMS la 1892 si vei fi contactat de un reprezentant Telecredit.

Pentru a solicita un imprumut Telecredit, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii de eligibilitate:
- sa ai o varsta de minim 18 ani
- sa ai un cont bancar
- sa aun venit din salarii ori pensii
- sa ai un telefon mobil activ si o adresa de email

La accesarea unui credit rapid online de la Telecredit, vi se vor solicita urmatoarele acte: copie dupa buletin, copie semnata dupa acordului de consultare , transmitere si prelucrare din baza de adate ANAF, prin email.

Daca toate datele introduse sunt corecte, iar actele sunt in regula, vei fi informat daca cererea pentru imprumutul rapid nebancar ti-a fost sau nu aprobata. Vei fi anuntat prin email si prin SMS.

Pentru cei ce figureaza cu restante si sunt inscrisi in Biroul de Credit cu datorii, nu este nicio problema sa apeleze la un imprumut Telecredit. In sectiunea de Intrebari frecvente de pe platforma online a celor de la Telecredit, suntem informati ca "Telecredit ofera imprumut pana la salariu si persoanelor care au deja alte credite in derulare". De asemenea, tot in acea rubrica, ni se spune ca Telecredit ofera imprumuturi rapide nebancare si celor cu intarzieri la alte credite. Practic, poti solicita un credit online Telecredit chiar daca ai intarzieri la alte imprumuturi mai vechi. Aceasta este cu adevarat o veste buna pentru cei inscrisi in Biroul de Credit ca restantieri.

La Telecredit nu exista comisioane, nici de analiza, nici de acordare si nici de administrare. Nu exista nici costuri ascunse. Singurul cost il reprezinta dobanda, stabilita in mod clar si transparent. Costul poate fi usor urmarit din calculatorul de credite aflat pe prima pagina a platformei online Telecredit.ro.

Rambursarea creditului rapid online se face la data scadenta, fie prin retragerea din contul tau a sumei datorate, fie prin plata in contul Telecredit, orin card bancar, numerar, virament bancar, Paypoint, depinde de tine ce alegi.

Daca nu rambursezi la timp imprumutul, vei plati o penalizare de 1,2% pe zi. 
Custom Search