Pagini

luni, 11 decembrie 2017

Stii de unde poti imprumuta 5.000 de lei?

Poti sa te pregatesti de sarbatori, apeland la un imprumut rapid de bani; simplu si usor.


La Unicredit gasesti creditul neasteptat de usor orin care poti avea acces rapid la 5.000 de lei.

Ca sa-ti pui la punct cumparaturile de Craciun, ori sa pleci in vacanta asteptata, poti sa apelezi la un imprumut de bani, daca nu dispui de sumele de bani necesare. O varianta facila, la indemana, este creditul neasteptat de usor de la Unicredit.

Poti sa alegi sa fii liber pentru ca la un moment dat doar asta conteaza. Cu un credit neasteptat de usor poti sa-ti realizezi visul, indiferent care este acela: sa-ti organizezi o nunta de vis, sa mergi intr-o vacanta cu cei dragi, sa-ti renovezi apartamentul, sa-ti cumperi o centrala termica noua, ori sa-ti iei un televizorul nou de sarbatori.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Oferta UniCredit Ban in privinta creditului de nevoi personale, denumit generic ' creditul neasteptat de usor', are urmatoarele caracteristici:
- poti imprumuta sume de bani intre 1.500 si 90.000 de lei, pe o perioada de maxim 60 de luni;
- poti aplica cu buletinul, un document de venit sau acordul de consultare a bazei de date ANAF si cererea de credit, cerere ce include acordul de consultare la Biroului de Credit si a Centralei Riscurilor de Credit.
- trebuie sa ai o varsta intre 19 si 70 de ani
- trebuie sa ai un venit minim de 450 de lei.
- pentru credite mai mici de 25.000 de lei, cererea se rezolva in 2 zile lucratoare;
- poti sa rambursezi anticipat sumele imprumutate si sa nu mai trebuiasca sa platesti dobanda.
- asigurarea nu este obligatorie pentru a ti se aproba creditul.
- pentru a primi banii, trebuie sa-ti deschizi un cont la UniCredit, cont in care vei depune ratele aferente imprumutului.
- deschiderea unui cont are costuri de minim 4,52 lei pe luna.
- ratele le poti achita la ghseele agentiilor UniCredit ori prin intermediul PayPoint ori ZebraPay sau prin debitare automata din contul bancar deschis la UniCredit.

Accesand un credit neasteptat de usor, vei plati dobanzi incepand de la 6,95% pe luna si rate lunare de la 40 lei.

Poti incepe prin a completa un formular online sumar cu datele tale personale si vei fi contactat de un reprezentant al bancii pentru a discuta mai departe detaliile aplicarii

De retinut ar mai fi ca pentru acest credit rapid, nu ai nevoie de garantii, nici de codebitori, de asemenea nu ti se solicita avans.

Poti opta pentru dobanda variabila ori fixa.

De asemenea, este bine sa stiti ca cei de la UniCredit au periodic promotii de creditare, deci ar fi bine sa-i urmariti pentru a prinde aceste oferte.

Spre exemplu, chiar in aceasta perioada (la data publicarii articolului) exista o oferta in derulare rin care beneficiezi de o dobanda mai avantajoasa la creditele de nevoi personale (poti obtine rerduceri de un punct procentual din dobanda).
Custom Search