Pagini

marți, 13 februarie 2018

Imprumut urgent 1000 de euro 2018

Pentru un imprumut urgent de 1000 de euro sau mai mult, la nivelul lui 2018, va puteti adresa si IFN-urilor.


Imprumut urgent de 1000 de euro veti gasi si in ofertele IFN-urilor, chiar daca cele mai vizibile produse financiare din piata nebancara sunt cele de tip rapid, unde sumele de bani puse la dispozitia clientilor nu depasesc 2000 - 3000 de lei.

Pentru ca pe adresa noastra sosesc zilnic mesaje cu tot felul de solicitari de informatii, ne-am gandit sa venim astazi in intimpinarea celor ce doresc sa acceseze credite neancare pe termen lung, in cuantum mai ridicat.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Este adevarat ca microcreditele sunt vedetele incontestaile ale pietei neancare, cel putin la nivel de viziilitate, insa, cele mai cautate sunt tot creditele pe termen lung, cu costuri mai mici.

Pentru un imprumut urgentde 1000 de euro va puteti adresa acelor societati neancare ce detin in portofoliu credite nebancare acordate pe termen lung - pana la 5 ani, asa cum sunt toate creditele de nevoi personale din piata, fie ele bancare ori nebancare.

De regula, cei ce vor o astfel de suma, si nu doresc sa mearga la banci, sunt acei clienti care nu se califica pentru un credit bancar. In aceasta categorie intra mai multe tipuri de clienti: cei fara un loc de munca stail, cei cu venituri mici, restantierii inscrisi in BC, etc.

Un astfel de imprumut de 1000 de euro fara garantii si fara giranti, care sa indeplineasca criteriile mai multor clienti necalificabili pentru banci, este dificil de gasit si in piata nebancara.

De regula, IFN-urile nu acorda credite fara giranti ori garantii in cuantum asa de mare.

Spre exemplu, cei de la Credius acorda credite fara garantii in cuantum de maxim 3000 de lei. Peste aceasta suma, veti avea nevoie de un girant. Asadar, de la Credius puteti imprumut 1000 de euro ori echivalentul acestei sume in lei, cu conditia sa veniti cu un girant. Puteti sa imprumutati la Credius chiar daca sunteti restantier, cu conditia ca restantele pe care le-ati avut si care v-au dus in Biroul de Credius (unde aveti un scoring negativ) sa nu fi fost in cuantum mare si sa fi fost stinse intre timp.

Un alt IFN la care puteti apela pentru un credit de 1000 de euro este Cetelem. Cetelem acorda sume mari de bani fara garantii. Maximul pe care il poti accesa este de 225.000 de lei, pentru o perioada de maxim 5 ani.

Viva Personal este un produs al celor de la Viva Credit prin intermediul caruia aveti accesul la o suma maxima de 10.000 de lei pentru o perioada de fix 12 luni. Asadar, iata o alta varianta de a obtine cei 1.000 de euro doriti. La Viva Credit puteti sa va imprumutati fara garantii, fara giranti.

O alta solutie de a face rost de 1000 de euro la nivelul anului 2018, este oferta celor de la BRD Finance. La ei puteti imprumuta sume intre 1.000 si 100.000 de lei, pentru perioade de la 12 la 60 de luni. Aveti nevoie de dovezi certe de venit. Nu sunt acceptati restantierii. 
Custom Search