Pagini

luni, 26 martie 2018

Credit urgent FAIR

Poti obtine un credit rapid nebancar si de la un C.A.R.


C.A.R. FAIR I.F.N. este o astfel de societate nebancara ce ofera credite urgente membrilor sai.

CreditFair este un CAR cu sediul in Tg Mures, str. Brasovului, nr. 2, etaj -, judetul Mures. La ei poti apela pentru obtinerea unui credit rapid online.

Pentru a solicita un credit, trebuie sa folosesti platforma online a societatii. In primul rand trebuie sa te inregistrezi ca membru. Dupa ce-ti faci cont si intri in el (in magazin membrii acces cont), selectezi suma dorita pe care doresti s-o imprumut si apesi butonul 'solicita imprumut'.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Urmeaza sa completezi formularele puse la dispozitie si sa optezi pentru o varianta de rambursare, fie prin debitare directa din contul bancar, fie prin debitare directa de pe cardul bancar. Dupa ce semnezi contractul, trebuie sa te deplasezi pentru ridicarea banilor de la banca ori de la un bancomat.

Actele necesare accesarii unui credit urgent FAIR:
- copii scanate ori fotografiate (chiar si xeroxate) dupa carte de identitate, adeverinta de venit si debitul bancar semnat. Aceste copii pot fi trimite prin email la contact@creditfair.ro, ori prin fax la numarul 0365-882-344.

Dupa ce completezi cererea pentru imprumutul online, oferind toate datele solicitate si actele necesare, vei fi anuntat in cel mai scurt timp daca ti-a fost aprobat imprumutul sau nu. Daca accesezi creditul intr-o zi lucratoare, inainte de 12 cererea se proceseaza in aceeasi zi, daca completezi cererea dupa ora 12, ori intr-o zi nelucratoare, cererea va fi procesata in dimineata urmatoarei zile lucratoare.

Ca sa devii membru al CAR-ului, trebuie sa ideplinesti urmatoarele conditii:
- sa fii salariat cu contract de munca, norma intreaga ori jumatate de norma;
- sa fii membru al C.A.R. FAIR I.F.N.;
- sa-ti incasezi venitul intr-un cont bancar.

Poti sa soliciti un CreditFair chiar daca esti inscris in Biroul de Credit ca restantieri.

Poti, de asemenea, solicita un credit urgent online la FAIR, daca te-ai pensonar.

Daca te-ai imprumutat si nu poti rambursa la timp, trebuie sa anunti din timp. Veti lua impreuna cu IFN-ul o decizie care sa fie in avantajul ambelor parti. In caz de nerambursare, se platesc penalizari.

Daca nu ti-ai achitat creditul aflat in derulare la C.A.R. FAIR I.F.N. nu poti solicita un nou imprumut. Doar dupa ce rambursezi integral imprumutul curent.

Acest imprumut urgent se acorda 100% online, nu este nevoie de deplasari.

Poti imprumuta sume de maxim 500 de lei, insa, depinde bugetul pe care il ai la dispozitie.

Pentru a afla care sunt sumele pe care le ai de rambursat, poti sa-ti verifici contul tau, la sectiunea comenzile mele si sa verifici soldul curent. 
Custom Search